BonusKoder.net sv

Spela singlar eller dubblar?

av Bonuskoder från
Spela singlar eller dubblar?

Om man är bekant med olika bettingsidor online har man garanterat stött på uttrycken, singlar och dubblar. Men vad innebär dessa olika sorters spel och vilken är egentligen bäst? Singelspel är de absolut enklaste sättet att betta på och innebär tydligast odds och översikt. Det finns dock även andra varianter såsom dubblar eller till och med tripplar. Att spela med dubblar innebär att man kombinerar olika spel för att eventuellt öka prissumman ifall båda spelen går med vinst.

Som exempel kan man ta två stycken olika fotbollsmatcher. Singelspel innebär då helt enkelt att man lägger två separata spel för de olika matchernas resultat med varierande odds. Spelar man dubbelspel innebär det att man endast vinner om man satsat rätt för båda matcherna. Har man tippat på rätt lag i en match men fel i den andra förlorar man. Jämför vi det med singelspel innebär ju en vinst och en förlust ofta att vi går plus om vi har använt oss av samma insatser. Däremot är ju fördelen och poängen med dubbelspel att båda rätt, alltså om vi tippat på att rätt lag i både dessa fotbollsmatcher vinner, att vi tar hem en mycket större summa pengar än om vi vunnit båda singelspelen.

1. Singelspel vs. dubbelspel

Att spela singlar eller dubblar är ett val som alla spelare står inför. Nyckeln till att fatta ett rätt beslut är att prioritera just det som man letar efter när man bettar. Det hela handlar alltså om (som alltid inom sportbetting) risk och sannolikhet. Fördelen med singelspel, och anledningen till att många experter rekommenderar dessa, är framförallt att det är mer långsiktiga. Med singelspel får du alltid vinst om du tippat rätt och kan enklare få en översikt över olika matcher och odds. Det kan vara enklare att se ifall oddsen är rimliga samt anpassa din insats efter vad du anser vara rimligt.

Med dubbelspel är det svårare att avgöra ifall odds är orimliga eller få en tydlig översikt över alla förutsättningar. Därför rekommenderas det inte i samma grad. Däremot ger ju dubbelspel vid vinst mer utdelning och för den som vill söka mer spänning och föredrar högre insatser kan ju dubbelspel kanske vara det alternativ man väljer. Det är helt enkelt individuellt och upp till varje enskild spelare.

Experimentera med singlar och dubblar hos:

bet365 sportsbetting
bet365 sportsbetting
Bonus Sport
Sportbonus
Unibet
Unibet
Bonus Sport
Freebet på 100 kr

Vill du testa vilket alternativ funkar bättre för dig på en annan bettingsida? Kolla in vår artikel om bonuskoder för licensierade spolbolag där du ska hitta fler optioner.

2. Spela hos bet365

Oavsett om man föredrar singlar eller dubblar finns det dock massvis med spelbolag online att välja mellan. En solklar favorit för många spelare är ju inga mindre än bet365! De är en av de mest populära bettingsidorna i Sverige och erbjuder ett utbud av odds som lever upp till förväntningarna! Välj mellan singlar eller dubblar och spela enkelt och smidigt på din favoritsport.

Hos bet365 kan du spela på deras hemsida eller ladda ned deras mobilapp. Välj sedan mellan massvis av populära och intressanta sporter och händelser med konkurrenskraftiga odds. När man sätter in sina pengar på spelbolagets hemsida har man tillgång till ett brett utbud av betalningsmetoder. Du kan göra insättningar via eWallets, banköverföringar, olika förbetalda kort och vanliga kort utfärdat av Mastercard och Visa. Du kan få veta mer om olika betalningsmetoder som finns tillgängliga på bet365 på respektive hemsidor t.ex på https://www.visa.se/.

Dessutom får alla nya medlemmar hos bet365 ta emot en välkomstbonus. Och vi har exklusiv bet365 bonuskod! Koden lyder BCODE, och för att bli medlem hos bet365 och få tillgång till deras bästa bonusar ska du följa länken och fylla i bonuskoden vid registreringen.

3. Betta på Unibet

Ett annat minst lika populärt spelbolag är Unibet! Även här möts vi av en schysst spelhemsida med ett brett utbud och imponerande odds. Oavsett om det är singlar, dubblar eller tripplar som gäller finns sporter i mängder och alla stora och små ligor. Dessutom finns det en hel del andra spelmöjligheter att ta del utav, för att inte tala om deras community som är fullproppat med andra spelares tips och ideér. Vill du också bli en del utav Unibet? Då ska du klicka på länken och fylla i vår bonuskod så får du även här njuta utav en fantastisk välkomstbonus på Unibet.

4. Lägg ett spel på Mr Green

Sist men inte minst har vi ytterligare en suverän spelsida, nämligen Mr Green. Mr Green har även utöver sin hemsida även en prisbelönt spelapp som är helt gratis. Bland annat kan man via Mr Greens app välja mellan över 70 stycken olika sporter och appen är ett enkelt och smidigt spelalternativ vare sig det gäller singel- eller dubbelspel. Andra bra funktioner som erbjuds i appen är deras kundtjänst som finns tillgängliga dygnet runt samt en otroligt snabb inloggningsfunktion. För att få tillgång till de välkomstbonusar som bettingsajten erbjuder alla sina nya spelare krävs inte heller någon MrGreen kampanjkod! Allt du behöver göra är att klicka på vår länk och registrera dig hos Mr Green! Lycka till!

kommentera SpelaSinglarEllerDubblar?
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt