BonusKoder.net sv

Över/under-spel

av Bonuskoder från
Över/under-spel

Ett populärt sätt att betta på olika matcher och tävlingar är med spel-alternativet “över/under”. Det är otroligt enkelt och för i stort sett samtliga matcher och sporter gäller samma princip. Om vi tar en fotbollsmatch som exempel så finns ett i förväg bestämt antal mål som man kan välja att satsa över eller under. Alltså väljer man om det kommer att bli fler eller färre än detta antalet mål under fotbollsmatchen.

Över/under betting är särskilt populär inom betting på lagsporter såsom fotboll, ishockey eller handboll. Om du är nyfiken på vilka bettingsidor är bästa för att spela på dessa sporter och samtidigt erbjuder bra välkomsterbjudanden för nya spelare är du på ett rätt ställe. Efter att du har läst färdigt denna artikel kolla in våra topplistor med de spelbolag som erbjuder betting på fotboll, spelbolag med ishockey och bettingsajter med handboll.

1. Vad beror över/underspel på?

Antalet gäller alltid alla mål som görs under matchen, och alltså räknas mål från båda lagen in. Oftast är dessutom detta förutbestämda antalet mål inte ett heltal utan det kan för en fotbollsmatch vara 2.5 till exempel. På så sätt hamnar det riktiga antalet mål som faktiskt görs under matchen alltid inom ett av de två alternativen över eller under, eftersom att det ju aldrig kan bli 2.5 mål. Görs 2 mål ger “under” vinst och görs 3 mål är det “över” som ger vinst.

Det finns även andra alternativ när det kommer till över/under betting. Bland annat är ibland antalet mål ett heltal, såsom 2.00 och ifall det då blir exakt 2 mål och varken över eller under får man sin insats tillbaka. Det finns även olika varianter av handikapp vid över/under spel. Satsar man på över 1.75 mål till exempel blir det förlust vid 0 eller 1 gjorda mål och vinst om det blir 3 eller fler mål, blir det däremot 2 mål totalt förlorar man hälften av insatsen och får tillbaka andra hälften.

2. Betta på totalt antal mål hos bet365

Är man intresserad av att spela på över eller under, kanske inför nästa stora fotbollsmatch, så kan man besöka bet365. bet365 är ett av Sveriges populäraste spelbolag och det är inte svårt att förstå varför när man väl blivit medlem. Alla som registrerar sig hos bet365 får bland annat en välkomstbonus. För att få den bästa bonusen ska man använda sig utav våran exklusiva bonuskod när man registrerar sig. Bonuskoden för bet365 är BCODE!

Oavsett vilken sport eller vilket typ av spel man är intresserad av erbjuder bet365 det på sin hemsida. Vill man hellre betta via mobilen kan man istället prova och ladda ned deras mobila app. Själva appen är helt gratis och är tillgänglig för både Android och IOS enheter. När du väl registrerat dig med bonuskoden BCODE och kommit igång kan du välja mellan att spela på kommande matcher eller varför inte kika in liveoddsen. Här kan du spela i stundens hetta och även livestreama alla dina favoritmatcher enkelt vart du vill.

3. Över/under betting på Unibet

Vidare från bet365 har vi en annan storfavorit i Sverige, nämligen Unibet! Här är det spelarna som är viktigast och Unibets community består bland annat av ett forum fullt av diskussioner och förväntningar inom alla möjliga sorters sporter. Självklart är Unibet även ett perfekt alternativ om man vill spela över/under på en viss match. Du kan precis som tidigare spela via deras hemsida eller ladda ned “odds-appen” helt gratis för IOS och Android. Unibet accepterar många olika betalningsmetoder från vanliga banköverföringar till digitala plånböcker. Bland kreditkort som är tillgängliga på Unibet hittar man märkena som tillhör de två stora giganterna Visa och Mastercard (mer information om deras tjänster finns på deras hemsidor t.ex. här: https://www.mastercard.se/sv-se/konsument.html).

Unibet erbjuder över 4000 sportmarknader med massvis av schyssta odds. Välj mellan de största turneringarna världen över och de mer udda sporterna. De har allt från fotboll och ishockey till vattenpolo. Vill man börja spela hos Unibet ska man registrera sig med våran Unibet bonuskod så väntar en välkomstbonus! Följ länken och använd koden vid registrering så får ni tillgång till alla Unibets bästa välkomsterbjudanden för nya spelare.

4. Betta på över/under hos Bethard

Intresserades man varken av bet365 eller Unibet kanske detta spelbolag lockar istället, nämligen Bethard! Själva utbudet av sporter hos Bethard är enormt och även här finns det otroligt spännande odds och live odds. Ta chansen att spela över/under på just din favoritsport hos Bethard. Välj mellan alla de stora ligorna och turneringarna eller varför inte några av de mer lokala matcherna. Under fliken “favoriter” hos Bethard är det såklart Allsvenskan, Champions League, Europa League, SHL, NHL och Premier League vi ser, perfekta turneringar för över/under spel helt enkelt.

Gotta ned dig i tidigare resultat och statistik eller följ magkänslan, oavsett så är Bethard ett fantastiskt alternativ. Och här kan vi avslöja att vi har en bonuskod för Bethard som ger nya medlemmar tillgång till deras bästa välkomstbonus. Vill man utnyttja detta erbjudande och bli medlem hos Bethard är det bara att gå via vår länk och ange vår Bethard bonuskod BCVIP vid registrering. Lycka till!

kommentera Över/under-spel
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt