BonusKoder.net sv

Bonuskoder för spelbolag

av Bonuskoder från
Bonuskoder för spelbolag

Populariteten hos spelbolag online bara växer och valmöjligheterna är många. Men i Sverige är det viktigt att endast spela på licenserade spelbolag. För att som spelbolag vara lagligt i Sverige krävs nämligen en spellicens från spelinspektionen. För att sedan få de allra bästa välkomsterbjudandet som ny spelare är det bäst att använda sig av bonuskoder för spelbolag! Därför har vi här nedan samlat tre fantastiska spelbolag med svensk licens och härliga bonusar! Läs mer om deras utbud och vilka bonuskoder som gäller nedan eller gå till vår översikt över bonuskoder i Sverige hos oss på Bonuskoder.net.

Spelbolag Artikel på Bonuskoder.net
bet365 bet365 Bonuskod
Unibet Unibet Bonuskod

1. Bonuskod för bet365

Här har vi världens mest populära bolag för sportspel online idag, bet365! Totalt sett har bet365 mer än 45 miljoner kunder runt om i hela världen med en av de bästa bettingupplevelserna online. Självklart kan du spela på bet365 både online på en dator eller via deras mobilapp som finns tillgänglig för IOS och Android. Vi erbjuder även en exklusiv kod till alla nya svenska spelare hos bet365! För att bli medlem hos bet365 och få tillgång till alla deras välkomstbonusar och erbjudanden ska ni därför gå via vår länk och fylla i våran bet365 bonuskod. Använder du VIP-kampanjkoden till bet365 vid registrering så kan du nämligen själv sedan välja vilken bonus som passar dig bäst. Använd bonusen för att spela på världen största fotbollsturnering, din favorit e-sport eller varför inte på något mer ovanligt sportalternativ som Dart, Greyhound, Cricket, Bowls, Biljard och Vattenpolo till exempel. Självklart erbjuder bet365 även liveodds, betta i stundens hetta och livestreama massor av matcher, händelser och events enkelt via mobilen eller datorn.

2. Unibet bonuskod

Näst på tur har vi ett spelbolag där alla spelare kan dela med sig av sina sportkunskaper för att hjälpa andra spelare fatta rätt beslut, nämligen Unibet. Hos Unibet är det alltid spelarna som står i fokus och vi finner ett fantastiskt Community. Där kan spelare samlas och diskutera allt som har med betting att göra! Totalt sett erbjuder Unibet över 4000 sportmarknader med ett av nätets bästa odds till sina spelare. Själva oddsen hos Unibet är det deras sportgalna medarbetare som sätter med riktigt schyssta villkor. Dessutom erbjuder Unibet massor av innovativa spelmöjligheter, såsom deras nyutvecklade Spelbyggare där du enkelt kan bygga ihop en egen kombination av spel från en och samma match. Dessutom har vi även en Unibet bonuskod! För att bli medlem är det alltså bara att gå via vår länk och använda Unibet kampanjkoden som du kan hittar överst på sidan vid registrering så får du tillgång till de bästa erbjudandena. Använder du deras app kan du enkelt spela när du vill, där kan du även streama över 10 000 matcher varje år.

3. Bethard kampanjkod

Bethard är spelbolaget med koll! Registrera dig enkelt och smidigt oss detta licenserade spelbolag med Bank-ID för att komma igång. Vill man även utnyttja deras erbjudanden och njuta av en härlig välkomstbonus är det bara att ange vår Bethard bonuskod BCVIP när du registrerar dig. Bland spelutbudet här finner vi alla de stora ligorna och turneringarna värvat med lokala matcher och mer udda sporter. I speltoppen är det Allsvenskan, Champions League, Europa League, SHL, NHL och Premier League vi ser. Bland sporterna i övrigt erbjuds mängder av spel för allt från fotboll, tennis och ishockey till dart, vattenpolo och bowling. Och självklart är Bethards hemsida fullproppad med allt såsom resultat, statistik, spelregler och mycket mer. Välj mellan vanlig betting, live odds eller varför inte Fantasy Sports?

4. Bonuserbjudandena på Sveriges bästa bettingsidor

Låter något av spelbolagen särskilt intressant? Kanske fler än ett? Alla? Oavsett vilken av bettingsidorna du tycker mest om hittar du alla deras bonuserbjudanden här nere. Ta en titt, välj din favorit och registrera dig med oss för att få de bästa möjliga bonusarna. Se till att följa våra länkar eller fylla i en tillämplig bonuskod där det krävs.

De bästa oddsbonusarna tillgängliga för Svenskar

bet365
bet365
Bonus Sport
Få upp till 1.500 kr i spelkrediter och 100 gratisspel för nya kunder med bet365
Unibet
Unibet
Bonus Sport
Freebet på 100 kr
kommentera BonuskoderFörSpelbolag
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt