BonusKoder.net sv

Vad är 1x2?

av Bonuskoder från
Vad är 1x2?

När det kommer till bettingspel finns det massor av olika spelalternativ att välja mellan. En av de absolut populäraste och enklaste formerna av spel är det som kallas 1x2.

Vad är 1x2? Vad innebär egentligen 1x2-betting?

Marknaden 1x2 kan enklast beskrivas som ett spel där man väljer mellan tre olika resultat. Dessa tre är vinst för hemmalaget, då väljer man 1, vinst för bortalaget som är 2 eller oavgjort, som är x. Om vi tar en klassisk fotbollsmatch som exempel är 1x2 spel det mest självklara valet om man vill betta på resultatet. Då kan man alltså lägga ett spel på just 1, 2 eller x beroende på vilka man tror vinner.

Det finns ju dock sporter där det helt enkelt inte kan sluta oavgjort, såsom i tennis exempel, och då man väljer mellan de andra två alternativen. Det går även att kombinera och variera ett 1x2-spel, till exempel om man vill satsa på resultat för första halvleken endast, eller om man tror att en viss match slutar oavgjort före respektive efter förlängningen. Låter bra? Kolla våra speltips för 1x2 spel!

1. Bettingtips på 1x2-spel

Som vanligt när det gäller betting är det såklart störst chans att välja rätt alternativ om det är det troligaste resultatet. Om man vet att ett väldigt duktigt lag ska möta ett otränat lag kommer ju oddsen vara mycket låga för ett spel på att det duktiga laget vinner. Det är de mest sannolika resultatet och väljer man de alternativet har man stor chans att vinna pengar. Däremot ger ju såklart alltid spel där oddsen är höga mer utdelning vid vinst, och tror man på det osannolika och det händer får man ju mycket större summa pengar än tvärtom.

1x2 är på så sätt väldigt varierande i och med att oddsen kan vara väldigt olika beroende på vilka det är som tävlar. Är man dessutom insatt i olika lags- och tävlandes tidigare prestationer kan man ha stor chans att välja rätt alternativ när det kommer till 1x2 eftersom det endast finns tre stycken olika alternativ.

Om du vill veta mer om andra intressanta marknader för betting har vi även något för dig! Kolla in våra guider om över/under-spel samt om singlar och dubblar inom betting.

Spela på 1x2 på de bästa bettingsidorna i Sverige:

bet365 sportsbetting
bet365 sportsbetting
Bonus Sport
Sportbonus
Unibet
Unibet
Bonus Sport
Freebet på 100 kr

2. Spela på 1x2 hos bet365

Som sagt finns det mängder av olika spelbolag att välja mellan om man vill spela 1x2. Men bland de spelbolag som vi rekommenderar har vi först och främst bet365. Det är ett självklart val oavsett vilket typ av spel eller sport man föredrar, men de har alltså även specifikt 1x2 spel på sin hemsida.

Utöver alla dessa möjligheter hos bet365 finns det även i sportsektionen massor av statistik, resultat och tips som passar perfekt för alla nya och mer erfarna spelare. Ett perfekt tillfälle att kolla in hur de lag du tror kommer vinna har spelat tidigare under säsongen till exempel.

Vill man bli medlem hos bet365 vill vi dessutom tipsa om vår bet365 exklusiv bonuskod. Följ helt enkelt länken och vid registreringen hos bet365 fyller ni i koden BCODE. Då kommer ni som ny spelare få möjligheten att utnyttja det absolut bästa välkomsterbjudandet hos bet365. Dessa erbjudanden för nya spelare brukar bestå av extra bonuspengar att spela för, alltså mer pengar för ett 1x2-spel!

3. 1x2 på Unibet

Ett annat bra spelbolag som man kan kika in för att spela 1x2 är Unibet! Här delar spelare alla sina spelkunskaper med varandra och Unibet är ett perfekt ställe att ta del utav andras förväntningar inför kommande tävlingar och matcher. Och själva spelutbudet innefattar allt från de största turneringarna i världen till små lokala matcher. Om du inte känner dig säker på vadslagning ännu rekommenderar vi vår lista med bästa bettingstrategier 2024.

Vill man bli medlem hos Unibet väntar dessutom en välkomstbonus för alla nya spelare och vi har en Unibet bonuskod! Klicka på länken och använd koden när ni registrerar er så får ni tillgång till Unibets bästa välkomsterbjudanden.

4. Marknaden 1x2 på Bethard

Ett tredje alternativ för alla spelsugna därute är inga mindre än Bethard! Även här kan vi berätta att vi har en exklusiv bonuskod som ger tillgång till hemsidans bästa välkomstbonusar. Vill man utnyttja deras erbjudande och bli medlem på hemsidan ska man helt enkelt gå via vår länk och fylla i vår Bethard bonuskod som lyder BCVIP.

Själva sportutbudet hos Bethard består utav alla stora ligor och turneringar värvat med lokala matcher och mer udda sporter. Självklart kan du spela 1x2 spel och ta del utav Bethards härliga live odds. Glöm bara inte bonuskoden när du registrerar dig, lycka till!

Är våra förslag för lite? Vill du jämföra bonuserbjudandena ovanför med bonusar som erbjuds på andra bettingsidor? Då rekommenderar vi också vår lista över Sveriges bästa bonuskoder för licensierade spelbolag.

kommentera VadÄr1x2?
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt