BonusKoder.net sv

Bettingsidor med politik

av Bonuskoder från
Bettingsidor med politik

För många är betting starkt kopplat till fotboll eller sport rent generellt. Men faktum är såklart att betting sträcker sig mycket längre än så och för många är möjligheten att betta på politik såsom kommande valresultat otroligt spännande och intressant. Därför kommer vi nu presentera ett antal otroligt bra alternativ när det kommer till just bettingsidor med politik. Vi kan även nämna att vi har en helt del bonuskoder och information om hur man som ny spelare kan göra för att få tillgång till de absolut bästa välkomstbonusarna. Dessutom är alla de bettingsidor som vi presenterar självklart helt lagliga för svenska spelare. De innehar alla en svensk spellicens utfärdad av spelinspektionen med andra ord. Spellicens är ett exempel på hur den svenska regeringen är mycket noga med att säkerställa en sund och säker spelmarknad. Verkar betting på politik inte så intressant? Då läs vår guide till bettingsidor med fotboll på Bonuskoder.net. Vill du ge politiken en chans? Då kör vi!

Bettingsida Artikel på Bonuskoder.net
bet365 bet365 Bonuskod
Unibet Unibet Bonuskod

1. Spela på politik på 888

OBSERVERA: 888 erbjuder inte längre sportbetting i Sverige.

Först har vi 888, ett licensierat spelbolag med konkurrenskraftiga odds och en hel del politik! Utöver de amerikanska och brittiska alternativen går det för tillfället att betta på de kommande valen i till exempel Australien och Irland. När det kommer till nästa premiärminister för Storbritannien finns ett trettiotal namn med på listan. Men även de tre mest tippade vinnarna finns tillgängliga med odds mellan 6.00 och 18.00. Vilket innebär en stor chans för spelare att kunna ta hem en saftig vinstsumma om man prickar rätt.

Att bli medlem hos 888 sport är väldigt enkelt. Här krävs ingen 888 kampanjkod utan du kan bara följa länken och registrera dig direkt för att få dina välkomstbonusar.

2. Politik på bet365

Näst på tur är inga mindre än bet365. Alltså världen största bettingsida, som självklart även imponerar med sitt utbud av odds på politik. I skrivande stund är det även här Storbritannien som står i fokus. Spela enkelt på vilka politiker du tror kommer att bli ledare i respektive parti i framtiden. Hos bet365 kan du välja om du vill spela i mobilen eller din dator. Är det framförallt mobilen eller surfplattan som gäller ska du helt klart ladda ned deras helt kostnadsfria app. Den finns för både android och IOS och är sjukt smidigt att använda oavsett vad man vill betta på.

Själva registreringen hos bet365 är dessutom superenkel! För att få de absolut bästa välkomnandet hos bet365 erbjuder vi till och med en exklusiv bonuskod som ger nya medlemmar tillgång till de allra bästa bonusarna hos bet365. Registrerar du dig med vår bonuskod som lyder BCODE så väntar en välkomstbonus som du kan använda när du sedan bettar på till exempel politik hos bet365.

3. Betta på politik hos Unibet

Sista platsen på denna lista har vi sparat åt inga mindre än Unibet! Ett självklart val inom betting som alltid imponerar. Här är utbudet faktiskt mycket bredare än hos de andra bettingsidorna och vi kan för tillfället välja mellan över trettio stycken olika spel. Bland annat kan vi här betta på Sveriges kommande partiledare för vänsterpartier men även politiska val i både Tyskland, Danmark och EU finns hos Unibet. Ett bredare utbud av odds på val och politik helt enkelt.

För att dessutom få tillgång till alla deras välkomstbonusar kan du bara använda dig av vår bonuskod för Unibet när du registrerar dig! Såklart kan du spela hos Unibet både via en dator eller din mobila enhet vart du än befinner dig. Ladda ner deras app på appstore eller google play eller besök Unibets hemsida för att registrera dig du också, och glöm inte bonuskoden! Lycka till!

kommentera BettingsidorMedPolitik
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt