BonusKoder.net sv

Bettingsidor med trav

av Bonuskoder från
Bettingsidor med trav

Trav är på många sätt en svensk klassiker när det kommer till sport och betting. Att betta på travsport har varit en tradition långt innan spelhemsidor slog igenom, men nu finns det massor med fördelar med att spela på travsport hos just dessa bettingsidor. Fördelen med travsport som bettingsport är dessutom mängden med lopp. Varje dag finns det nya lopp att följa, vare sig man föredrar de stora och internationella tävlingarna eller svenska klassiker. Dock kan det vara svårt att navigera sig bland all djungel av bettingsidor som finns.

Här nedan kommer vi därför att lista tre av våra absoluta favoriter när det kommer till bettingsidor med trav. Notera att alla de nämnda bolagen har giltiga svenska spellicenser och därmed är perfekta för svenska spelare då de är helt lagliga. Och om vi redan har nämnt licenser så kan du vara intresserad av vår lista över bonuskoder för licensierade bettingsidor.

Föredrar du lagsport? Ingen fara! På Bonuskoder.net har vi gott om alla möjliga sporter! Läs våra guider om bettingsidor med fotboll och bettingsidor med ishockey här på Bonuskoder.net!

Bettingsida Artikel på Bonuskoder.net
bet365 bet365 Bonuskod
Unibet Unibet Bonuskod

1. Spela på trav hos bet365

Först ut på listan finner vi inga mindre än bet365. Precis som travsporten i sig har bet365 blivit en klassiker för sportbetting online för svenska spelare. Kanske beror det på kvaliteten av spelupplevelsen hos bet365, tryggheten eller säkerheten med ett så välkänt och omtyckt spelbolag. Oavsett är det helt enkelt många som söker sig till just bet365 för att betta, och vi tycker du ska göra likadant. Här finns det massor av spelmöjligheter även för trav, bland annat kan man betta med deras live odds och streama lopp i realtid. Det finns också många olika betalningsmetoder som är tillgängliga för svenska spelare hos bet365. Man kan välja emellan vanliga banköverföringar, olika kreditkort, förbetalda kuponger och e-plånböcker.

Vill man bli medlem hos bet365 vill vi dessutom tipsa om att vi kan erbjuda en exklusiv bonuskod. Följ länken och vid registrering hos bet365 fyller ni i koden BCODE. Då kommer ni som ny spelare få möjlighet att utnyttja det absolut bästa välkomsterbjudandet hos bet365. Dessa erbjudanden för nya spelare brukar vara i form utav extra bonuspengar att spela för, alltså mer pengar för att spela på trav, fantastiskt!

2. Betting på trav hos Unibet

Nu har det blivit dags för Unibet! Ytterligare en självklarhet för svenska spelare. Unibet har precis som bet365 massvis med trav att välja mellan och betta på. En fördel med Unibet är deras community. De erbjuder möjligheten för alla medlemmar att samlas i deras gemensamma forum och diskutera allt som har med betting, odds och sport att göra.

Varför inte kolla in Unibets hemsida du också? Även här har vi en bonuskod. Allt du behöver göra är att följa länken och fylla i bonuskoden när du registrerar dig hos Unibet. Självklart finner vi hos Unibet specifika välkomstbonusar avsedd för alla sportfans, bonusar som helt enkelt är ultimata att utnyttja i deras oddssektion. Perfekt om man vill betta på trav alltså! Så tveka inte för att följa länken och använda dig av vår bonuskod för Unibet.

3. Spela på travsport på 888

OBSERVERA: Hemsidan 888 Sport är tyvärr inte längre tillgänglig i Sverige.

Nu har det kommit till den sista bettingsida för den här gången, och vi avslutar med ett brak och inga mindre än 888 sport! Detta populära företag erbjuder allt från casino till betting och har en bred kunskap av att erbjuda kvalitet och säkerhet online. Själva utbudet av trav är hos 888 sport väldigt identiskt till bland annat Unibet. Istället är fördelen med 888 till exempel deras fantastiska design och de spelfunktioner de erbjuder på sin hemsida.

Vill man kolla in 888 sport är det bara att följa länken och registrera sig. Hos 888 behövs nämligen ingen bonuskod. Det innebär dock inte att de inte har någon välkomstbonus, för även här skäms nyregistrerade spelare bort! Så klicka på länken och se vilken bonus just du kan få! Lycka till!

kommentera BettingsidorMedTrav
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt