BonusKoder.net sv

Bettingsidor med handboll

av BonusKoder från
Bettingsidor med handboll

Handboll är en enormt populär sport och ett självklart förstahandsval för många bettare! Med massvis med stora mästerskap, turneringar och ligor över hela världen är det lätt att förstå varför. För många blir bettingen helt enkelt ytterligare ett sätt att engagera sig i sin favoritsport. Välj själv om du vill spela på de allra största lagen eller engagera dig i de lägre divisionerna. Oavsett erbjuds handboll som betting på många olika bettingsidor. Nedan går vi igenom våra tre favoriter av bettingsidor med handboll. Alla dessa spelbolag har giltig svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen och lämpar sig perfekt för svenska spelare bosatta i Sverige. Vill du spela på någon annan sport än handboll? Ingen fara, på Bonuskoder.net hittar du allt. Ta en titt på våra artiklar om bettingsidor med tennis och om bettingsidor med ishockey!

1. Betting på handboll hos Bethard

Först ut har vi en fantastisk bettingsida vid namn Bethard! Denna bettingsida passar perfekt för spelare som föredrar ett lättöverskådligt utbud med enkel design och massvis med handboll såklart! Spela otroligt smidigt på bland annat europa mästerskapen med oslagbara odds. Delta i olika spel med varierande prispotter och insatser helt efter dina egna preferenser. Självklart är sportsektionen på Bethard även fullutrustad med allt inom resultat, statistik, spelregler och mycket mer. Vill man utnyttja Bethards välkomsterbjudande och bli medlem på hemsidan är det bara att gå via vår länk och ange vår kampanjkod för Bethard BCVIP när du registrerar dig för att komma igång.

2. Spela på handboll på bet365

Näst på tur har vi en av världens allra största bettingsidor, nämligen bet365. Bettingsidan som är ett självklart val oavsett vilken sport som föredras, men de imponerar såklart även med sitt utbud av just handboll. Utöver den vanliga möjligheten att spela under fliken handboll före matchstart erbjuder bet365 såklart även liveodds. Här kan du betta live för maximal spänning och alla spelande medlemmar får även ta del utav möjligheten att livestreama massor av handbolls direkt via mobilen eller datorn. Bland annat finner du deras kostnadsfria mobilapp på appstore och google play. Om du dessutom följer vår länk och registrerar dig med vår bonuskod för bet365 som lyder BCODE så blir dessutom alla härliga välkomsterbjudanden dina. Det är supersmidigt och du får som ny medlem extra bonuspengar som du kan använda när du placerar dina allra första spel hos bet365. Då passar det ju extra bra att använda välkomstbonusen för just handboll. Så gå via länken och registrera dig med vår bonuskod BCODE för bet365!

3. Betta på handboll hos Unibet

Sist men verkligen inte minst har vi Unibet! Om du är en spelare som är svag för allt vad sammanhållning och gemenskap innefattar så kommer Unibet falla dig mest i smaken! Oavsett om du föredrar handboll eller att betta på någon annan sport så borde du besöka Unibets egna Community som är ett bettingforum för alla spelare och medlemmar Här går det att skriva med andra spelare om allt från tips, tankar och reflektioner till förväntningar och frågor inför kommande och gångna händelser såsom bland annat handbollsmatcher. Själva utbudet av handboll hos Unibet består just nu av närmare tvåhundra olika spel och det går självklart att betta även live. Unibet erbjuder live streaming för alla stora händelser som du kan njuta av antingen via en dator eller via deras Odds mobilapp som förövrigt är helt gratis för både IOS och Android användare. Och vi har avslutningsvis även en Unibet bonuskod som ni ska använda när ni fyller i registreringsformuläret hos Unibet för att få tillgång till alla Unibets bästa välkomsterbjudanden för nya spelare. Lycka till!

kommentera BettingsidorMedHandboll
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt