BonusKoder.net sv

Betta på prisgalor för film 2024

av Karin Möllhagen från
Betta på prisgalor för film 2024

Du vet väl om att du kan betta på prisgalor för film 2024 och inte bara sportevent? Flera av våra partners erbjuder intressanta spel på världens stora galor inom underhållningsbranschen. Du kan betta på Golden Globe, spela på Oscarsgalan eller spela på Cannes – och vi lovar att du inte kommer bli besviken. För att spela på prisgalor för film är spännande på så många sätt, inte minst om du dessutom streamar galan samtidigt.

I den här artikeln kommer vi berätta lite närmare om olika sätt att spela på prisgalor för film. Vi går igenom olika marknader och hur det går till när du lägger dina bet. Häng med och lär dig mer om hur du bettar på annat än sport!

1. Spela på Golden Globe Awards

Ser vi till den svenska bettingens historia har svenskar framför allt fokuserat på sport när det gäller vadslagning. Men på senare år har intresset för underhållning som just Golden Globe ökat och fler spelare väljer att betta på dessa stora galor. Det är dessutom enklare att få tillgång till galorna tack vare streaming och smart teknik. Och det har så klart bidragit än mer till att fler svenskar följer de stora internationella filmgalorna.

Till skillnad från Oscarsgalan, som fokuserar på biofilm, är den åtråvärda Golden Globe en gala som även inkluderar TV-program utöver filmer. Om du gillar att följa tv-serier eller gå på bio får du alltså inte missa chansen att betta på Golden Globe. Galan går normalt av stapeln precis i början av året (i januari).

För dig som vill prova på Golden Globe betting 2024 är tipset att spana in Unibet och bet365 som båda erbjuder odds på underhållning. Här brukar det gå att spela på vinnare i de mest prestigefyllda kategorierna som bästa film eller bästa tv-serie. Men du kan också betta på vem som vinner bästa originalmusik eller bästa manus för att nämnda några exempel på odds.

Är du ny spelare hos exempelvis bet365 är vårt tips att använda bet365 bonuskod som ger dig direkt access till spelbolagets välkomsterbjudande. Kom ihåg att du kan använda bet365-erbjudandet inte bara på din dator, utan du kan också spela på bet365 via din mobil.

2. Betta på Filmfestivalen i Cannes

En annan stor filmgala är den glamorösa filmfestivalen i Cannes på den franska rivieran. På den här galan är det inte bara film i fokus utan även allt som händer omkring festivalen. Det är dyra bilar, status och lyx på hög nivå.

Betta på prisgalor för film hos:

bet365
bet365
Bonus Sport
Få upp till 1.500 kr i spelkrediter och 100 gratisspel för nya kunder med bet365
Unibet
Unibet
Bonus Sport
Freebet på 100 kr

Cannes är dock inte ett självklart inslag hos alla spelbolag och därför kan du behöva hålla utkik efter odds hos olika bettingsidor. Ett alternativ där du eventuellt kommer att kunna spela på Cannes 2024 är Unibet. Den värdsledande bettingföretaget erbjuder ofta odds på stora event och galor från underhållningsbranschen. Cannes betting är aktuellt framåt majmånad.

3. Oscarsgalan betting

Det här är den mest kända filmgalan och anses även av mågna som den mest åtråvärda för verksamma inom branschen. Att vinna en Oscar är något många drömmer, från skådespelare och regissörer till musiker och maskörer. När det gäller Oscars betting är därför också utbudet relativt stort, åtmisntone större än det vi varit inne på tidigare, odds på Cannes.

Unibet och bet365 är två av de största aktörerna som erbjuder en intressant marknad för dig som vill betta på Oscarsgalan. Här hittar du både spel på de mest kända priserna och odds på mindre marknader.

I vissa fall kan även Pinnacle erbjuda odds på event som inte går inom de sportsliga ramarna, men i år har det inte gått att spela på Oscarsgalan 2024 hos detta spelbolag. Är du nyfiken på den här bettingsidan och vill registrera dig är tipset att använda vår Pinnacle VIP kod 2024 som hjälper dig att få ut mer av ditt spelande hos detta spelbolag!

4. Vanliga frågor och svar: prisgalor för film betting 2024

4.1 🎞️ Jag vill streama Oscarsgalan direkt via mobilen, hur gör jag enklast det?

Det finns flera sätt att live streama Oscars och är du medlem hos Unibet eller bet365 finns chansen att de livesänder galan. Håll utkik inför Oscarsgalan för att se om eventet dyker upp på listan över kommande livestreams.

4.2 🎞️ Är det lätt att hitta odds på Cannes Festivalen?

I jämförelse med Oscarsgalan, Emmy Awards eller Golden Globe är oddsutbudet i regel lite sämre för Cannes. Men intresset ökar för den här typen av spel och vi kan förvänta oss en bredare marknad även för Cannes-galan.

4.3 🎞️ Var är det bäst att spela på olika typer av underhållningsevent på nätet?

Unibet och bet365 är två aktörer som erbjuder ett brett utbud för dig som vill betta på prisgalor för film 2024 och inte enbart odds på sport.

kommentera Betta på prisgalor för film 2024
Kommentarer (2)
Szybki Marcin
Szybki Marcin för 11 dagar sedan
Hoppas på några riktiga surprises i år 🤩
Spela ansvarsfullt