Smarkets Kampanjkod

av BonusKoder från by BonusKoder

Smarkets Kampanjkod: BCVIP

Bonus Detaljer
Välkomsterbjudande: 100 kr som en återbetalning efter att du har förlorat dem på sidan
Insättningskräv: 200 kr
Smarkets Kampanjkod: BCVIP

Smarkets är ett spelbolag online som erbjuder fantastiska spelmöjligheter och en otrolig frihet för alla sina spelare. Söker du möjligheten att betta mot andra spelare istället för bookmakers, så kallad peer-to-peer betting? De är nämligen bara ett av alla de spelmöjligheter som Smarkets erbjuder! Här kan du justera dina egna odds, välja vem du spelar emot och vinna med lika stor frihet som du spelar! Smarkets har även en svensk spellicens utfärdad utav Spelinspektionen och är därmed helt lagliga för alla svenska spelare. Vi har även en exklusiv kampanjkod för Smarkets och vill man registrera sig hos Smarkets så är det bara att avslöja vår kampanjkod för att få tillgång till deras allra bästa välkomstbonusar! Vill du jämföra Smarkets bonuserbjudande med andra bonusar på marknaden? Gå igenom alla våra exklusiva kampanjkoder som vi erbjuder på Bonuskoder!

Betyg BonusKoder
4.3 / 5
Användarbetyg
4.31 / 5
Ditt betyg

1. Spelbörsen Smarkets

Smarkets max bonus (maximal bonus på nätet)
Smarkets Kampanjkod december 2021 Smarkets Kampanjkod januari 2022
februari 2022 mars 2022
april 2022 maj 2022
juni 2022 juli 2022
augusti 2022 september 2022
oktober 2022 november 2022

Med sitt huvudkontor i London har Smarkets idag vuxit till ett internationellt spelbolag som sträcker sig över hela världen. Här kan du välja bland allas favoritsporter såsom tennis, fotboll, hästkapplöpning, e-sport och ishockey, men de har även ett brett utbud av politik och underhållning bland annat. Tittar vi under politik så är såklart USA och Storbritannien i fokus med massor av olika spel för kommande val av presidenter, premiärministrar och partimedlemmar. Men den politiska marknaden hos Smarkets sträcker sig längre än så och vi finner även Ungern, Polen, Tyskland och Spanien bland annat i det utbud av politik här. Under underhållning finner vi för tillfället möjligheten att bland annat betta på BBC sportpersonligheten för 2021 som avgörs i december.

Bland de stora sporterna finner vi självklart en hel del liveodds och möjligheten att betta under pågående matcher. Bland annat finner vi extra stort utbud av livespel inom just e-sport. Här har vi för tillfället flera olika CS:GO matcher och även ett mindre utbud av liveodds för League of Legends. En annan otroligt populär sport när det kommer till liveodds hos Smarkets är hästkapplöpning. Här är det dessutom enkelt att se när kommande matcher startar och hur lång tid som är kvar.

Som sagt är Smarkets inte en vanlig bettingsida utan en spelbörs där man spelar mot andra spelare hellre än själva spelbolaget. Föredrar du en lite mer klassisk upplevelse? Ingen fara. På Bonuskoder kan du hitta hundratals bonuskoder till nästan alla möjliga bettingsajter? Vilka är våra favoriter? Du kan inte missa VIP-kampanjkod för Bethard och vår exklusiva bonuskod för Bet365.

2. Smarkets hemsida

För om det är något som Smarkets verkligen sticker ut med så är det sin grafiska design och utseende på sin hemsida. Den är inte bara välstrukturerad med tydliga kategorier och menyer utan själva spelmarknaderna presenteras med mängder av olika grafer, bilder, och figurer. Det är både seriöst och färgglatt i en perfekt blandning av allra högsta kvalitet som sällan återses hos många andra ganska tråkiga och inte minst sagt kompakta spelhemsidor. Vill du också få chansen att kolla in Smarkets fantastiska bettinghemsida? Då är det bara att avslöja vår VIP-bonuskod 2021 och registrera dig så får du tillgång till deras välkomstbonus!

3. Community på Smarkets

Utöver sitt härliga spelutbud och fantastiska hemsida erbjuder Smarkets även ett eget community. Här finns forum och olika diskussionstrådar där spelare och medlemmar kan kommunicera med varandra och ta kontakt människorna bakom Smarkets. Bland annat är det perfekt för alla tips och önskemål som spelare kan tänkas ha rörande hemsidan eller spelbolagets tjänster i övrigt. Då kan de framföras och eventuellt få fäste hos Smarkets grundare! Smarkets har dessutom en blogg, som dock tyvärr endast finns tillgänglig på engelska än så länge. Men oavsett så erbjuds här mängder av nyheter och uppdateringar gällande Smarkets. Till skillnad från många andra bettinghemsidors bloggar finner vi här dagliga uppdateringar och intressanta artiklar om allt från betting och strategier till framtiden och teknologins utveckling. En annan spelsajt som är känd för sin fantastiska community är Unibet. Om du också vill läsa om dem besök vår artikel om Unibets exklusiva bonukod.

Smarkets
Smarkets
Bonus Sport
Välkomstbonus upp till 100 kr
Kampanjkod
BCVIP

4. Välkomstbonus på Smarkets

Smarkets välkomstbonus som de delar ut till alla nya spelare är lika smidig som deras hemsida. Avslöja vår kampanjkod för Smarkets du också och registrera dig för att ta del utav erbjudandet. Här väntar 100 kronor för alla nya medlemmar som man får efter att du gjort en insättning på minst 200 kronor. Dessa 100 kronor är dock inte en vanlig insättningsbonus. Man får beloppet som en återbetalning efter att man har förlorat sina första 100 kr på spel hos Smarkets.

Men det finns även andra tillfällen att njuta av bonusar hos Smarkets. Bland annat har de en stående bonus för alla spelare som bjuder in en vän till hemsidan. Du får då ta emot ytterligare 100 kronor i en riskfri bonus för varje vän som du rekommenderat Smarkets för. Dessutom har Smarkets olika erbjudanden gällande sin kommission och möjlighet för olika spelare att njuta av 0% i komimissionsavgifter.

Oavsett vad som lockar dig hos Smarkets lär du finna en seriös spelhemsida med innovativa spelmöjligheter av hög kvalitet. Det är dessutom enkelt att komma igång och börja spela, allt du behöver göra är att avslöja vår Smarkets kampanjkod och använda den när du registrerar dig. Lycka till!

5. FAQ

🇸🇪 Har Smarkets en svensk spellicens?
Ja, Smarkets har en giltig spellicens från spelinspektionen.

💰 Vad erbjuder Smarkets för bonus för nya spelare?
Hos Smarkets väntar bland annat en bonus på 100 kronor för alla nya spelare efter en första insättning.

🔐 Finns det någon Smarkets kampanjkod?
Ja, vi har en Smarkets kampanjkod som kan bli din! Allt du behöver göra är att avslöja koden och sedan är det bara att använda den vid registrering hos Smarkets.

kommentera SmarketsKampanjkod
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt