BonusKoder.net sv

Bettingsidor med speedway

av Bonuskoder från
Bettingsidor med speedway

Track racing, även kallat Speedway, har vuxit enormt i popularitet under de senaste decenniet. Med rötter i många små orter i Sverige har sporten nu även spridit sig allt mer till även de större TV-kanalerna. Med större publik, upprustade banor och fler deltagare är det därför inte så konstigt att allt fler väljer att betta på sporten - spel om pengar blir mer och mer populärt i Sverige. Men ibland kan det vara svårt att välja, vilket är de bästa valet när det kommer till bettingsidor med speedway? Vi har därför tagit fram en lista med några av våra personliga favoriter. Dessutom väntar fantastiska erbjudanden och välkomstbonusar för nya medlemmar, vilket vi skriver mer om nedan. Alla dessa spelbolag som vi kommer nämna är dessutom fullt lagliga med en svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen.

1. Speedway på bet365

bet365 är ett självklart val när det kommer till betting oavsett sport. Inför det kanske mest spännande eventet inom speedway i år, som är världsmästerskapen i sommar, är bet365 perfekt. Här kan du välja själv om du vill spela i mobilen eller via en dator. Ladda ned deras helt kostnadsfria app eller besök hemsidan direkt. Registreringen är superenkel och vi har dessutom en helt exklusiv bonuskod som ger nya medlemmar tillgång till de allra bästa bonusarna hos bet365. Registrerar du dig med vår bonuskod BCODE väntar en välkomstbonus som du kan använda när du sedan bettar hos bet365.

2. Betta på speedway på Unibet

Vidare har vi ytterligare en stor favorit inom sportbetting världen över, nämligen Unibet! Även här har nedräkningen inför VM i speedway som sätter igång den 16 maj startat. Se vilka odds som erbjuds för de fyra deltagarna i första ronden och börja betta redan nu! Både Leon Madsen och Bartosz Zmarzlik har oddsen 3.50, medan Emil Sajfutdinov och Tai Woffinden befinner sig på 5.00 respektive 7.00 hos Unibet just nu. Ett annat sätt att preppa ordentligt inför världsmästerskapet är ju genom att besöka Unibet Community. Här kan man läsa äldre inlägg och diskussioner om Speedway turneringar, eller varför inte skapa en helt egen tråd med dina förväntningar på VM i speedway 2021? Har du till exempel stora förhoppningar på den svenska stjärnan Fredrik Lindgren kan vi konstatera att han finns hos Unibet med oddsen 11.00 att vinna hela VM och med 2.75 att han placeras i topp tre.

Men oavsett när och på vem du vill betta är Unibet ett fantastiskt alternativ och en väldigt pålitlig bettingsida. Dessutom kan du bara använda dig av vår erbjudandekod för Unibet när du registrerar dig så blir alla deras bästa välkomstbonusar dina! Även hos Unibet kan du spela på speedway via både en dator och en mobil enhet vart du än befinner dig. Ladda ner deras app på appstore eller google play eller besök Unibets hemsida för att registrera dig du också!

3. ComeOn - betting på speedway

En annan bettingsida som erbjuder möjligheten att betta på speedway är ComeOn! Här finner vi dessutom väldigt konkurrenskraftiga odds inför det stora mästerskapet i sommar. Jämför vi med Unibet ser vi högre odds bland annat för Fredrik Lindgren igen som här finns som vinnare på 13.00. Hos ComeOn går det självklart bra att spela både före start och live med deras aktuella live odds. I övrigt kan man kolla in ComeOns funktioner såsom “Dagens match” eller varför inte deras olika spelmöjligheter. Spela med deras funktioner Cash-Out, Pulse Bet, Multi-val eller varför inte med deras livestreams. Möjligheter är många helt enkelt och för att få den absolut bästa spelupplevelsen hos ComeOn rekommenderar vi er att registrera er med vår VIP-bonuskod. Fyll i bonuskod för ComeOn som lyder JOHNNYBETCO när du registrerar ett konto så blir de bästa bonusarna alltså dina!

4. Spela på speedway hos Betway

Sist men inte minst har vi inga mindre än Betway. Här finner du kvalitet och oslagbara odds på ett och samma ställe. Spela enkelt och smidigt både i förväg eller live med maximal spänning. Kikar vi in oddsen inför VM i speedway 2021 ser vi till exempel att oddsen för att vinnaren blir svensken Fredrik Lindgren är ännu högre här än hos tidigare bettingsidor. Här kan du satsa på Fredrik Lindgren med oddsen 15.00. Men oavsett så finns det även hos Betway fantastiska spelmöjligheter och massor av alternativ som spelare. För att bli medlem på hemsidan krävs dock ingen kampanjkod för Betway. Om du bara följer vår länk och registrerar dig så får du direkt tillgång till Betways välkomsterbjudande och fantastiska utbud av odds på speedway. Lycka till.

kommentera BettingsidorMedSpeedway
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt