BonusKoder.net sv

Bonuskoder för licensierade spelbolag

av Bonuskoder från
Bonuskoder för licensierade spelbolag

Ibland kan mängden av olika spelbolag online kännas överväldigande. Men i och med lagändringar som trädde i kraft år 2019 måste alla spelbolag som marknadsför sig i Sverige följa vissa nya regler. Dessutom måste de få en utfärdad svensk spellicens från spelinspektionen utöver sin internationella spellicens ifall de riktar sig till spelare i Sverige. För att hjälpa till att hitta guldkornen i denna djungel presenterar vi här några av de absolut bästa alternativen när det kommer till just bettingsidor med licens i Sverige! Och letar du specifikt efter användbara bonuskoder för licensierade spelbolag har du kommit helt rätt. Om du gillar onlinespel, läs mer för information om vilka spelbolag och bonuskoder du behöver hålla koll på!

Spelbolag Artikel på Bonuskoder.net
bet365 bet365 Bonuskod
Unibet Unibet Bonuskod

Innehåll

1. bet365

Om vi säger världens mest populära bolag för sportspel online idag, vad tänker du då? bet365 såklart! Totalt sett har bet365 mer än 45 miljoner kunder runt om i hela världen med en av de bästa bettingupplevelserna online. De är dessutom helt lagliga och såg direkt till att skaffa sig en svensk spellicens för sina svenska medlemmar. Självklart kan du spela på bet365 både online med en dator eller via deras mobilapp som finns tillgänglig för IOS och Android. Vi erbjuder dessutom en exklusiv kod till alla nya svenska spelare hos bet365! För att bli medlem hos bet365 och få tillgång till alla deras välkomstbonusar och erbjudanden är det bara att gå via vår länk och fylla i våran bet365 bonuskod som du finner överst på sidan. Använder du koden till bet365 vid registrering så kan du sedan själv välja vilken bonus som passar dig bäst. Använd bonusen för att spela på världen största fotbollsturneringar, din favorit e-sport eller varför inte på något mer ovanligt sportalternativ såsom Dart, Greyhound, Cricket, Bowls, Biljard och Vattenpolo till exempel. Självklart erbjuder bet365 även liveodds, där man kan betta i stundens hetta och livestreama massor av matcher och händelser enkelt via mobilen eller datorn.

2. Unibet

Näst på tur har vi ett annat fantastiskt spelbolag med svensk spellicens, nämligen Unibet. Hos Unibet är det alltid spelarna som står i fokus och de erbjuder ett fantastiskt Community. Här kan spelare samlas och diskutera allt som har med betting att göra! Totalt sett erbjuder Unibet över 4000 sportmarknader med ett av nätets bästa odds till sina spelare. Själva oddsen hos Unibet är det deras sportgalna medarbetare som sätter med riktigt schyssta villkor. Dessutom erbjuder Unibet massor av innovativa spelmöjligheter, såsom deras nyutvecklade Spelbyggare där du enkelt kan bygga ihop en egen kombination av spel från en och samma match. Vi har även en Unibet bonuskod som ni ska använda när ni fyller i registreringsformuläret för att få tillgång till alla Unibets bästa välkomsterbjudanden för nya spelare. Använder du deras app kan du enkelt spela när du vill och streama över 10 000 matcher varje år.

3. 888

OBSERVERA: Spelare som är bosatta i Sverige får inte längre registrera sig på 888.

Vill du göra som tio miljoner andra spelare världen över och njuta av ett av världens största spelarcommunities? Då är 888 sport rätt för dig. Du kan dessutom kan du njuta av 888 vart du än är och när du vill. Spela dygnet runt, varje dag på året via din mobil, surfplatta eller dator på detta spelföretag med svensk licens. Det är bara att följa vår länk och registrera sig för att sedan kunna välja och vraka bland de erbjudanden som finns, här behöver du ingen bonuskod för 888 Sport! Oddsen hos 888 tål att jämföras med världens mest kända märken och självklart finner vi alla de stora turneringarna hos 888 såsom Premier League, Allsvenskan, SHL, La Liga, Bundesliga, NFL, Trav och Serie A.

4. Betway

Sedan har vi inga mindre än spelbolaget Betway. Betway är fullt laglig med en svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen och därför kan du på ett otroligt enkelt och framförallt säkert sätt registrera dig hos Betway med ditt mobila Bank-ID. När du blivit medlem kan du sedan enkelt välja mellan de olika erbjudandena som finns för nya spelare och njuta av dina bonuspengar! Spelutbudet hos Betway är otroligt mäktigt. Här finner vi spel på över 50 stycken olika sporter med tusentals olika händelser. Självklart går det att betta både i förväg och live hos Betway. Förutom ett brett utbud av sport, händelser och marknader har Betway dessutom väldigt svårslagna odds. Allt du behöver göra för att komma igång är klicka på länken och registrera dig på hemsidan. Ingen bonuskod för Betway krävs för att få tillgång till deras välkomsterbjudande.

kommentera BonuskoderFörLicensieradeSpelbolag
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt