BonusKoder.net sv

Bettingsidor med ishockey

av BonusKoder från
Bettingsidor med ishockey

Bettingsidor som erbjuder möjligheten att spela på ishockey blir allt fler. Med massvis av engagerade fans från hela världen, samt främst från länder på norra halvklotet, är ishockey ett självklart val för betting. Det finns som många är medvetna om oändligt med bra ishockey ligor, turneringar och årliga events. Spela på de allra största lagen eller varför inte engagera dig i de lägre divisionerna? Oavsett erbjuds ishockey på många olika bettingsidor. Nedan går vi igenom våra fyra favoriter av bettingsidor med ishockey. Alla dessa bettingsidor har giltig svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen och lämpar sig perfekt för svenska spelare bosatta i Sverige. Är det inte tennis som fascinerar dig mest? Dp kolla in vår artikel om bettingsidor med fotboll här på Bonuskoder.net.

Bettingsida Artikel på Bonuskoder.net
William Hill William Hill Bonuskod
Bet365 Bet365 Bonuskod
Bethard Bethard Bonuskod
Unibet Unibet Bonuskod

1. Betta på ishockey på William Hill

Först ut har vi en av världens äldsta bettingsidor, nämligen William Hill! Det har gått snart ett helt sekel sedan William Hill först bildades och företaget har under tiden växt till den fantastiskt omtyckta spelhemsida de är idag. Framförallt passar William Hill extra bra för just sportbetting, och då ishockey. Välj bland flera tusentals olika spel under fliken ishockey vart du än är. För tillfället är det bara att besöka Williams Hills hemsida oavsett om det är mobilen, surfplattan eller datorn som föredras. William Hill har däremot en mobilapp tillgänglig för sina engelska spelare som är anpassad för att erbjuda den bästa spelupplevelsen. Den har blivit enormt populär och vi väntar med spänning på en svensk version. Oavsett erbjuder William Hill en förstaklassig spelupplevelse med otroliga odds och spelmöjligheter. Självklart har de även hög standard på sina välkomstbonusar som alltid imponerar. Allt du behöver göra för att kvalificera dig för William Hills välkomstbonus är att gå via vår länk och registrera dig med vår exklusiva bonuskod. Då får du tillgång till de bästa erbjudandena direkt!

2. Betting på ishockey hos Bet365

Näst på tur har vi inte världen äldsta, men världens största bettingsida, Bet365. Detta är självklart ett fantastiskt alternativ oavsett vilken sport som föredras och därmed imponerar de även med massvis av ishockey. Utöver den vanliga möjligheten att klicka på fliken ishockey och skapa ett spel före matchstart erbjuder Bet365 såklart även liveodds. Här kan du betta i stundens hetta och som spelande medlem kan du även livestreama massor av ishockeymatcher, -händelser och -events enkelt via mobilen eller datorn. Du hittar bland annat deras kostandsfria mobilapp på appstore och google play. Går du via vår länk och registrerar dig enkelt och smidigt med vår bonuskod för Bet365 BCODE så blir dessutom alla härliga välkomsterbjudanden dina. På så sätt kan du enkelt och smidigt få extra spelkrediter att använda när du placerar på spel utan att du riskerar dina egna pengar. Och dessa krediter får du som självklart använda på dina favorit händelser inom ishockey precis som för vilken annan valfri sport, helt riskfritt! Gå via länken och registrera dig med vår bonuskod för Bet365!

3. Spela på hockey hos Bethard

Föredrar man ett mer lättöverskådligt utbud med enkel design och tydlighet är Bethard det absolut bästa alternativet för ishockey! Spela otroligt smidigt på bland annat NHL med oslagbara odds. Delta i olika spel med varierande prispotter och även insatser helt efter egna preferenser. Självklart är sportsektionen på Bethard även fullutrustad med allt inom resultat, statistik, spelregler och mycket mer. Vill man utnyttja Bethards välkomsterbjudande och bli medlem på hemsidan är det bara att gå via vår länk och ange vår Bethard erbjudandekod BCVIP när du registrerar dig för att komma igång.

4. Betta på hockey på Unibet

Sist men verkligen inte minst har vi Unibet! Om du spelar mer för sammanhållning, gemenskap och underhållning kanske Unibet faller dig mer i smaken, oavsett om du föredrar ishockey eller ej. Besök till exempel deras Community som fungerar som ett forum för alla spelare. Här går det att skriva med andra om allt från tips, tankar och reflektioner till förväntningar och frågor inför kommande och gångna ishockey turneringar. I skrivande stund erbjuds det över 9000 olika spel på ishockey hos Unibet och självklart går det att betta även live. De erbjuder live streaming för alla stora händelser som du kan njuta av antingen via en dator eller via deras Odds mobilapp. Självklart är appen helt gratis och finns för både IOS och Android användare. Appen ger dig även möjlighet att få pushnotiser baserat på din favoritsport. Och vi har avslutningsvis även en Unibet bonuskod som ni ska använda när ni fyller i registreringsformuläret hos Unibet för att få tillgång till alla Unibets bästa välkomsterbjudanden för nya spelare. Lycka till!

kommentera BettingsidorMedIshockey
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt