BonusKoder.net sv

Bettingsidor med odds på fotbolls-EM

av Bonuskoder från
Bettingsidor med odds på fotbolls-EM

Den tolfte juni smäller det! Då drar fotbolls-EM för år 2021 igång, och spänningen stiger i takt med att det närmar sig den sextonde upplagan av denna turnering. Det här året blir dessutom unikt från tidigare år. Förut har EM alltid hållits av ett eller två värdländer, men för år 2021 kommer turneringen utspela sig på hela 12 olika arenor i olika länder. Bland dessa arenor har vi till exempel Olympiastadion i Rom, Wembleystadion i London och Dublin Arena på Irland.

Självklart kommer det svenska landslaget att delta i EM trots att vi inte är något värdland i år. I den grupp som svenskarna ska starta i finner vi även länderna Polen och Spanien. Det blir dessutom Sverige och Spanien som möts först, och denna match går till stapeln den femtonde juni. Är du lika taggad som vi är? Finns det något bättre sätt att njuta av spänningen och förväntningarna inför europamästerskapet än genom betting online? Vi kommer därför rekommendera ett gäng fantastiska bettingsidor med odds på fotbolls-EM som vi tycker alla spelare borde kolla in! Förresten rekommenderar vi också vår artikel där vi listar de bästa bettingsidorna med fotboll!

1. Spela på fotbolls-EM hos Unibet

Först ut har vi Unibet, spelhemsidan av spelare för spelare! Här finner vi inte bara fantastiska odds på alla våra favorit sporter såsom fotboll, utan Unibet har även en specifik avdelning med sportnyheter som håller dig uppdaterad om allt det senaste i sportvärlden samtidigt som du får ta del utav massvis med fantastiska speltips. Kan du inte hålla dig tills EM drar igång kan du tjuvstarta hos Unibet genom att betta på kvalet inför själva mästerskapet. Tror du på Norge eller Serbien? Georgien eller Slovakien? Du bestämmer och spelar enkelt och säkert hos Unibet.

Dessutom har vi en perfekt bonuskod för alla er som läser detta och vill bli medlemmar hos Unibet! Det är superenkelt och allt som krävs är att ni följer länken och sedan skriver i bonuskoden när ni registrerar er. Då får ni tillgång till de absolut bästa välkomstbonusarna hos Unibet som nya spelare. Perfekt med extra bonusar så här inför EM, eller hur? Klicka på länken och registrera dig hos Unibet du också.

2. EM i fotboll på Paf

Vidare vill vi rekommendera en bettingsida som sticker ut från mängden, nämligen Paf! Paf erbjuder utöver sitt populära onlinecasino även ett brett utbud av odds och sport. Det som gör Paf unikt är det faktum att detta spelbolag skänker alla sina intäkter till samhällsnyttiga ändamål och välgörenhet. Vill man göra något gott för andra samtidigt som man bettar på sitt landslag är Paf helt enkelt rätt sida att besöka! Som sagt är utbudet hos Paf otroligt brett med närmare hundratusentals olika spel under rubriken fotboll. Klickar vi oss in på EM 2021 kan vi bland annat redan nu kolla in vilka odds som finns tillgängliga. För Sveriges första match i turneringen mot Spanien är spanjorerna favoriterna med oddsen 1.34 som vinnare jämfört med 10.00 för svenskarna. Oavgjort finns tillgängligt för 5.10.

Utöver detta finns det ju såklart alla andra matcher att spela på i EM. Bland annat verkar matchen mellan Wales och Schweiz bli väldigt jämn och spännande, där oddsen för vinst finns tillgänglig för 3.30 respektive 2.25 med fördel för Wales. Så in och besök Paf om detta låter som något för dig! Vill du registrera dig och dessutom få njuta av en fantastiskt välkomstbonus hos Paf är det bara att avslöja vår bonuskod och sedan följa länken. Du registrerar dig enkelt och smidigt med Bank-ID.

3. Betta på EM i fotboll hos bet365

Näst på tur finner vi en klassiker inom sportbetting, nämligen bet365. Det kommer nog inte som någon överraskning för någon att denna spelsida även kommer erbjuda massor av betting inför EM 2021. Självklart kan vi även locka med en fantastisk bonuskod även för bet365! Om du följer länken och registrerar dig hos bet365 med vår exklusiva kod BCODE kommer du få tillgång till välkomsterbjudanden och bonusar som du sedan kan använda för att betta på sport hos bet365.

Här verkar vi inte kunna ta del utav oddsen riktigt ännu men vi kan garantera massvis med intressanta odds och möjligheten att betta live och streama de bästa matcherna på EM i fotboll! Så klicka in dig hos bet365 och använd vår bonuskod om du vill bli medlem.

4. Spela på Europamästerskapet hos Betway

Sist men inte minst har det blivit dags för Betway! Självklart går det att betta live även här, vare sig du vill spela på EM eller någon annan fotbollsmatch. Kolla in vilka odds Betway erbjuder för EM-kvalet redan nu. Om du dessutom registrerar dig via länken väntar en välkomstbonus! Ingen betway bonuskod krävs. Lycka till!

Det är allt när det kommer till spelbolag med odds på EM i fotboll men glöm inte att möjligheterna i bettingvärlden är nästan oändliga! Vi rekommenderar vår artikel om bonuskoder för licensierade spelbolag där du ska hitta information om de bästa bonuserbjudandena som finns på marknaden i dagsläget!

OBS: Hantera alltid betting med ansvar för att eliminera chansen att ge efter för ett spelberoende.

kommentera BettingsidorMedOddsPåFotbolls-em
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt