BonusKoder.net sv

Bettingsidor med betbuilder

av Bonuskoder från
Bettingsidor med betbuilder

Vad är egentligen betbuilder? Jo, det är möjligheten att kombinera ihop olika spel från olika marknader till ett enda spel! Det börjar med att man väljer den match man vill spela på, ofta erbjuds betbuilder som funktion för de större sporterna såsom fotboll, ishockey och kanske basket.

Vidare väljer man betbuilder och kan därifrån välja spel från en mängd olika marknader. Talar vi till exempel om en fotbollsmatch kan man lägga spel på antalet hörnor, mängden utdelade gula kort eller antalet gjorda mål, med en sådan här spelfunktion kan man nämligen betta på lite allt möjligt. Oftast finns det dock en maxgräns för antalet marknader som kan spelas på detta sätt och kombineras ihop till ett enda spel.

När man känner sig nöjd med sina kombinerade spel får man möjlighet att se sitt totala odds som alltså avslöjar vad för eventuell vinstsumma man kan få. Notera även att betbuilder oftast endast kan användas innan matchstart och inte finns tillgänglig för till exempel liveodds.

Låter bettingsidor med betbuilder intressant? Visst det gör de. Häng med bara och hitta svar på alla dina frågor om spelbyggare hos spelbolag! Är du nyfiken på ett bredare perspektiv hellre än våra tips i denna artikel? Läs vår artikel om bonuskoder för licensierade spelbolag.

Bästa spelbolagen med spelbyggare:

bet365 sportsbetting
bet365 sportsbetting
Bonus Sport
Sportbonus
Unibet
Unibet
Bonus Sport
Freebet på 100 kr

1. Betbuilder på bet365

bet365 är en av de främsta spelsidorna som erbjuder sina spelare möjligheten att spela med betbuilder! Här erbjuds denna spelfunktion för matcher inom fotboll, basket och tennis. Betbuilder kan vara ett jättebra alternativ att spela på om man till exempel tycker att oddsen på olika marknader är ovanligt bra. Tror du dig ha en bra chans att vinna är ju nämligen betbuilder ett fantastiskt bra sätt att öka vinstsumman på.

Hos bet365 får alla nya medlemmar som registrerar sig dessutom ta del utav en välkomstbonus. Vi har dessutom en exklusiv bonuskod för bet365 som lyder BCODE. Om man klickar på länken och registrerar sig med denna bonuskod BCODE så får man alltså tillgång till de allra bästa erbjudandena hos bet365. Varför inte använda din välkomstbonus för att testa betbuilder funktion på bet365?

Hos bet365 finns dessutom möjligheten att kombinera marknader från olika matcher och sporter till samma spel! Detta utökar ju såklart spelmöjligheterna och man kan som spelare kombinera ihop otroligt många olika varierande marknader. Hos bet365 är maxgränsen för antalet spel 6 stycken och bland de marknader som finns att välja mellan finner vi till exempel matchresultatet, antalet hörnor, tidpunkt då spelare gör mål och antalet utdelade kort. Men utbudet av marknader som kan kombineras med hjälp av deras betbuilder fortsätter och möjligheterna är otroligt många. Glöm bara inte att registrera dig med bonuskoden BCODE för att få tillgång till den bästa välkomstbonusen. Följ länken för att komma igång.

2. Spelbyggaren på Unibet

En annan bettinghemsida som också erbjuder möjligheten att kombinera ihop olika marknader till ett enda spel är inga mindre än Unibet! Med deras funktion spelbyggaren kan spelare på samma sätt skapa sina egna spel smidigt och enkelt med högre odds. Utöver fotboll kan man även hos Unibet utnyttja spelbyggaren för till exempel ishockey. Då är det bland annat ligorna NHL, SHL och Hockeyallsvenskan som gäller.

Precis som hos bet365 finns det en mängd olika marknader att välja mellan när man vill spela med spelbyggaren. Även här är det hörnor, utdelade kort och antalet mål som är några av de allra populäraste alternativen. Observera att det även hos Unibet bara går att kombinera spel på detta sätt innan själva matchstarten. Vill man betta live och streama matcher får man helt enkelt lägga singelspel till exempel. Däremot har Unibet avslöjat att de jobbar på en spelbyggare som kommer finnas tillgänglig med just liveodds, spännande!

En stor fördel med Unibets spelbyggare är däremot att du kan kombinera ihop upp till hela 12 stycken olika marknader till ett enda spel. För mer exakta regler och villkor när det gäller spelbyggaren hos Unibet är det bara att besöka deras hemsida.

Vill man prova på spelbyggaren hos Unibet är det ett perfekt tillfälle att bli medlem med hjälp utav våran bonuskod. Som ny medlem hos Unibet med vår exklusiva bonuskod väntar nämligen en välkomstbonus! En bonus som du alltså sedan kan använda när du vill betta och spela hos Unibet. Det enda du behöver göra för att få tillgång till bonusen är att följa länken och fylla i vår bonuskod när du registrerar dig, lycka till!

kommentera BettingsidorMedBetbuilder
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt