BonusKoder.net sv

Betta på realityprogram och TV-tävlingar

av Karin Möllhagen från
Betta på realityprogram och TV-tävlingar

Med tanke på att betting ofta benämns som ”sportsbetting” är det inte konstigt att många tror att det endast går att spela på sport, men du kan faktiskt även betta på realityprogram och TV-tävlingar hos många spelbolag. Och hur spännande är det inte att följa en show, till exempel Big Brother, och samtidigt betta på vem som vinner dokusåpan?

Intresset för att betta på TV-tävlingar har ökat stort under senare år och det har också bidragit till termen ”reality program betting”. I Sverige är till exempel program som Big Brother och Idol stora marknader. För att få ut det mesta av ditt spelande är tipset att följa oddsen under programmets gång, för de förändras i takt med att deltagare åker ur TV-tävlingen.

1. Spela på Big Brother

Big Brother är ett tv-format som går ut på att tv-tittarna observerar deltagarnas vardag. Programmets deltagare bor tillsammans i ett övervakat hus i några månader. "Big Brother" ger deltagarna olika uppgifter att utföra, men det är tv-tittarna som bestämmer vilka som stannar i programmet genom SMS-röstning.

För dig som gillar att följa TV-tävlingen Big Brother finns utmärkta möjligheter till reality program betting. Som ett av de mest uppskattade realityprogrammen kan du lita på bra odds i kategorin Big Brother betting 2024. Unibet och bet365 är två exempel på bettingsidor som tenderar att erbjuda odds på programmet under perioden det sänds.

När du spelar på Big Brother finns många tips och knep att ta till, men först och främst är det viktigt att ha koll på grundläggande bettingkunskaper. Det är exempelvis A och O att känna till olika bettingtermer innan du börjar betta på Big Brother. Annars finns risken att du missförstår oddsen och helt enkelt inte har koll på dina bets. Använd gärna vår artikel om speltermer och spelterminologi när du förbereder dig inför Big Brother betting.

2. Betta på X Factor

X Factor är en av de mest populära sångtävlingarna. Både solosångare och sånggrupper kan söka till programmet. Jurymedlemmarna utvärderar deltagarna, men de blir även deras mentorer senare i programmet.

Betta på realityprogram och TV-tävlingar hos:

bet365
bet365
Bonus Sport
Få upp till 1.500 kr i spelkrediter och 100 gratisspel för nya kunder med bet365
Unibet
Unibet
Bonus Sport
Freebet på 100 kr

Just X Factor fick inte särskilt lång livstid i den svenska etern, men du kan betta på detta reality program när det sänds i andra länder. Just nu kan du exempelvis spela på X Factor 2024 Danmark hos bet365, och här vill vi påminna dig om vår bet365 bonuskod i samband med registrering. Den ger dig direkt access till bet365:s förmånliga välkomsterbjudande till nya spelare. Kom ihåg att du alltid kan betta på bet365 via din mobil.

Spelar du på X Factor är det i regel på slutlig vinnare, men i vissa fall kan det förekomma odds på vem som åker ur tävlingen i en veckofinal eller liknande. X Factor betting oddsen förändras med andra ord under tävlingens gång så det gäller att följa med i programmet för att betta rätt.

3. Andra realityprogram och TV-tävlingar

Under årens lopp har realityprogram kommit och gått. Vissa år har en annars vanlig show uteblivit för att senare dyka upp på nytt, men kanske med ett annat format. Ett bra exempel är Robinson som var något av en pionjär för svenska dokusåpor när det sändes för första gången 1997. Sedan dess har programmet sänts i omgångar och under senare år har det även gått att betta på realityprogrammet.

En annan TV-tävling som fått stor uppmärksamhet är Idol som påminner mycket om X Factor, men där endast soloartister får delta. Via Idol har många svenska artister fått sitt genombrott, några exempel är Darin (2004) Agnes (2005), Lisa Ajax (2014) och Liamoo (2016). Vi rekommenderar starkt att betta på Idol hos bet365 och Unibet!

Oavsett vilken dokusåpa eller TV-tävling det rör sig om är upplägget för att betta på reality detsamma. Spelbolagen erbjuder låga samt höga odds på deltagare och du spelar på vinnare, alternativt vem som åker ur programmet.

4. Hitta odds på dokusåpor

Precis som det ibland är svårt att hitta bettingsidor med politik kan det vara klurigt att hitta odds på realityprogram 2024. Tipset är att titta igenom innehållsmenyn hos bettingsidan i frågan där du vanligtvis hitta Big Brother betting och andra dokusåpor under ”underhållning” eller liknande kategorinamn. Ibland är underhållning och politik uppdelade, andra gånger använder spelbolag en samlad ”övrigt”-kategori för alla odds som inte går under sportsbetting.

Spela på Idol 2024 hos Unibet
Den högsta bonusen på marknaden
Freebet på 100 kr

5. Vanliga frågor och svar: realityprogram och TV-tävlingar betting 2024

5.1 📺 Jag vill betta på X Factor Danmark, går det även om jag befinner mig i Sverige?

Det finns svenska bettingsidor som erbjuder odds på utländska realityprogram som just X Factor.

5.2 📺 Får jag välkomstbonus om jag väljer bet365 för att betta på reality?

Är du ny medlem har du rätt att ta del av spelbolagets erbjudande och tipset är att använda vår bonuskod i samband med registrering.

5.3 📺 Vad innebär det att spela på TV-program och dokusåpor?

Att betta på realityprogram och TV-tävlingar som exempelvis Big Brother eller X Factor innebär att du spelar på vinnare eller vem som kommer att åka ur TV-tävlingen.

kommentera BettaPåRealityprogramOchTv-tävlingar
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt