BonusKoder.net sv

Betta på Fury vs Joshua

av BonusKoder från
Betta på Fury vs Joshua

Är du taggad på att betta på Fury vs Joshua nu när ett datum äntligen blivit fastställt? Då är du på rätt ställe! Anthony Joshua och Tyson Fury är tveklöst Englands främsta boxare just nu och det är med spänning vi ser fram emot stormatchen. Med varsina mästartitlar med från det senaste boxningsåret är det här två tungviktare i bästa klass. Att vi nu ska få nöjet att ta del av en het duell mellan de brittiska konkurrenterna är kanske boxningsvärldens stora händelse under 2022. En stormatch som alltså nu har fått ett datum spikat så se till att boka upp den 3 december i din kalender. Det blir förmodligen Cardiff som står värd för arrangemanget och redan nu finns det odds att betta på inför Fury vs Joshua.

Du kan spela på marknadens bästa odds på Joshua, 4, hos Bet365 och favorittippade Fury spelas till bäta oddset 1.28 hos Unibet.

1. Förväntningar Tyson Fury vs Anthony Joshua

Båda boxarna kommer att gå in i ringen med kaxig pondus och en gedigen meritlista. Fury är favorit att segra i matchen, men Joshua har utan överdrift kapacitet att vinna över Fury. Han har nämligen imponerande meriter med sig även han, även om det senast blev förlust mot ukrainaren Oleksandr Usyk för någon månad sedan.

Den ett år äldre WBC-mästaren Tyson Fury följer boxartrenden med att vara kaxig både i och utanför ringen. Han gick tidigare i somras ut med att karriären var över:

Stort tack till alla som har hjälpt mig under min karriär och efter utdragna samtal har jag slutligen beslutat mig för att ta ett steg tillbaka och på min 34e födelsedag kommer jag att säga ”Bon Voyage”. - Tyson Fury, Foxsports

Något som alltså inte verkar helt sanningsenligt i och med att Fury nu ska ställa upp i årets största boxningsevent. Kanske vill han avsluta med ett bevis om att han är världens, tillika, Storbrittaniens bästa boxare, vem vet!

För alla oss bettingfantaster kommer det här att bli en riktig höjdare och vill du betta på Joshua vs Fury ska du fortsätta läsa. Här ger vi dig detaljer inför eventet och även speltips på Fury vs Joshua 2022. Matchen har enligt rykten ett marknadsvärde på otroliga 1,8 miljarder så du kan vänta dig en show på alla plan!

2. Fury vs Joshua - stormatchen 2022

Det här är matchen med stort M och är det något du som boxningsfan inte vill missa 2022 är det att betta på Fury vs Joshua. Vi talar om två brittiska konkurrenter som båda går in i det nya året med enastående meriter och självklart ett stort sug på ytterligare vinster. Den här matchen ruvar på hisnande pengapotter - både för dig som bettar på Fury vs Joshua och boxarna själva.

Anthony Joshua har bevisat sig ruggigt bra i ringen både när det gäller uthållighet, kraft och taktik. Han har mångfaldiga tungviktstitlar med i bagaget och kommer definitivt stå hårt mot hårdnackade Tyson Fury som inte bara vunnit segrar i ringen utan även mot det hårda livet som missbrukare.

För dig som vill betta på Joshua vs Fury senare i år är tipset att hålla dig påläst om sporten och om deras egenskaper som boxare. Ju bättre påläst du är både när det gäller boxning som idrott och individuella boxare - desto godare förutsättningar till framgång när du bettar på Fury vs Joshua 2022.

3. Betta på Joshua vs Fury live stream

I tider har boxning varit en populär sport för alla som gillar betting och spel på odds. Spänning, show och höga insatser är kända ingredienser i boxningsvärlden och när det gäller 2022 års stormatch kan vi vänta oss underhållning på hög nivå. Det sägs att matchens värde i pengar ligger på helt otroliga 1.8 miljarder. Något som är nog bevis för att det kan vara värt att betta på Joshua vs Fury.

När du ska lägga dina bet är tipset att följa Fury vs Joshua via gratis stream hos någon av de etablerade bettingsidorna. Vi på Bonuskoder rekommenderar att du registrerar dig hos Unibet eller Bet365 som erbjuder hög kvalitet och bra streaming utbud. Du kan behöva sätta in pengar på ditt spelkonto för att få tillgång till Fury vs Joshua live stream.

Har du tidigare inte testat att spela på odds i realtid är tipset live betting på Fury vs Joshua när du streamar matchen. Det innebär i praktiken att du lägger dina olika bet samtidigt som duellen går het i ringen. Ser det ut som att nästa rond blir sista svängen i matchen? Då kan du alltså lägga ett bet i realtid på att matchen avslutas i en viss rond. Att betta live på Joshua vs Fury kommer ge dig en häftig upplevelse och en extra dos av spänning.

Kolla vilka bettingsidor som erbjuder livestreaming av fajten

Bet365
Bet365
Bonus Sport
Välkomsterbjudande på 100% upp till 1250 kr
Bonuskod
BCODE
Unibet
Unibet
Bonus Sport
Freebet på 100 kr

3.1 Vinnarodds Fury vs Joshua

Om du redan nu vill betta på joshua vs Fury är tipset att kika in Unibet som erbjuder riktigt grymma odds på boxning. Du kan spela på Fury vinnarodds 1.28, vilket hör till marknadens bästa just nu. Vill du istället gå emot strömmen och spela en slant på Anthony Joshua erbjuder Bet365 bästa oddset 4. Även Pinnacle ger dig 4 x pengarna om Joshua vinner duellen.

Live odds går inte att sia om just nu, det får vi invänta tills det att domarn blåser igång kampen den 3 december.

Tyson Fury vs Anthony Joshua - de bästa oddsen
Bonus
Sportbonus
Bonus
Freebet på upp till 500 kr
Bonus
Freebet på 100 kr
Bonus
Många odds
Senast ändrat: 1666684439

4. Speltips Fury vs Joshua

Du som väljer att betta på Tyson Fury vs Anthony Joshua kommer att hitta mycket läsvärt här på Bonuskoder. Vi delar med oss av allt från konkreta speltips på Fury vs Joshua till bakgrundsfakta om båda boxarna. Självklart ser vi till att uppdatera med dagsfärska vinnarodds på Fury och Joshua.

Ett speltips från våra experter här på Bonuskoder är att satsa en slant på Joshua hos Bet365 – 4 i odds på vinst för Anthony Joshua är mer än rimligt. Fury må vara favorit och ha snäppet bättre meriter med sig in i matchen, men vi tror att Joshua är taggad att bevisa boxningsvärlden att även han är en boxare av absolut världsklass.

Är du intresserad av andra sporter än boxning att betta på kan du ta del av speltips från våra experter, men även andra medlemmar. Bonuskoder är helt enkelt din samlade plattform när du bettar på boxning eller andra sporter och event.

Har du dina egna tankar? Dela med dig av dem i kommentarerna nedan och hjälpa andra betta på Fury vs Joshua!

5. Vanliga frågor: Tyson Fury vs Anthony Joshua

5.1 ⏱️ När ska fajten Fury vs Joshua äga rum?

Ett nytt datum för matchen är 3. December.

5.2 🌍 Var ska Fury och Joshua slåss?

De två boxarna ska slåss på Principality Stadium i Cardiff, Wales.

5.3 📺 Ska några bettingsidor streama Fury vs Joshua?

Bet365 och Unibet streamar olika matcher, och eftersom där kan man betta på Fury vs Joshua, det är ganska möjligt at det finns live stream också.

kommentera BettaPåFuryVsJoshua
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt