Betta på Joshua vs Fury

av BonusKoder från
Betta på Joshua vs Fury

OBSERVERA: Fajten mellan Anthony Joshua och Tyson Fury blev inställd och möjlighet att betta på Joshua vs Fury är inte längre tillgänglig. Så fort ett nytt datum för eventet annonseras ska vi uppdatera den här bettingguiden!

Planerar du att betta på Joshua vs Fury? Då är du på rätt ställe! Anthony Joshua och Tyson Fury är tveklöst Englands främsta boxare just nu. Med varsina mästartitlar med från det senaste boxningsåret är det här två tungviktare i bästa klass. Att vi nu ska få nöjet att ta del av en het duell mellan de brittiska konkurrenterna är kanske boxningsvärldens bästa nyhet inför 2022. En stormatch som ännu inte har något spikat datum på grund av covid-19, men vi håller alla tummar och tår för att Joshua vs Fury blir av tids nog! Odds är tillgängliga just nu: vinnaroddset för Joshua hos Bet365 är 2.37. Samma spelbolaget erbjuder 1.52 i odds för Fury.

1. Förväntningar Anthony Joshua vs Tyson Fury

Båda boxarna kommer att gå in i ringen med kaxig pondus och en gedigen meritlista. Joshua är kanske den av de två som kommer in med den färskaste meriten i hans seger om tungviktsbältet mot Kubrat Pulev tidigare i december 2020. Efter en briljant boxningsuppvisning knockade Joshua ut den bulgariske utmanaren.

Den ett år äldre WBC-mästaren Tyson Fury följer boxartrenden med att vara kaxig både i och utanför ringen. I samband med att nyheten om stormatchen mellan Joshua vs Fury blev känd publicerade britten en video där han påstår att Joshua kommer bli knockad inom tre ronder.

För alla oss betting fantaster kommer det här att bli en riktig höjdare och vill du betta på joshua vs Fury ska du fortsätta läsa. Här ger vi dig detaljer inför eventet och även speltips på Joshua vs Fury 2022. Matchen har enligt rykten ett marknadsvärde på otroliga 1.8 miljarder så du kan vänta dig en show på alla plan!

2. Joshua vs Fury - stormatchen 2022

Det här är matchen med stort M och är det något du som boxningsfan inte vill missa 2022 är det att betta på Joshua vs Fury. Vi talar om två brittiska konkurrenter som båda går in i det nya året med enastående meriter och självklart ett stort sug på ytterligare vinster. Den här matchen ruvar på hisnande pengapotter - både för dig som bettar på Joshua vs Fury och boxarna själva.

Anthony Joshua har bevisat sig ruggigt bra i ringen både när det gäller uthållighet, kraft och taktik. Han har mångfaldiga tungviktstitlar med i bagaget och kommer definitivt stå hårt mot hårdnackade Tyson Fury som inte bara vunnit segrar i ringen utan även mot det hårda livet som missbrukare.

"(Om) Jag måste säga just nu, jag tror Fury är det bästa. Joshua, om de slåss, tror jag att det kommer att bli en bra kamp du vet. Joshua (är) en farlig kille, stor puncher. Så allt kan hända. Jag tror att Fury har många verktyg, han är en bra boxare och hans boxningsförmåga kan göra det svårt för Joshua." - Otto Wallin till SecondsOut

För dig som vill betta på Joshua vs Fury senare i år är tipset att hålla dig påläst om sporten och om deras egenskaper som boxare. Ju bättre påläst du är både när det gäller boxning som idrott och individuella boxare - desto godare förutsättningar till framgång när du bettar på Joshua vs Fury 2022.

3. Betta på Joshua vs Fury live stream

I tider har boxning varit en populär sport för alla som gillar betting och spel på odds. Spänning, show och höga insatser är kända ingredienser i boxningsvärlden och när det gäller 2022 års stormatch kan vi vänta oss underhållning på hög nivå. Det sägs att matchens värde i pengar ligger på helt otroliga 1.8 miljarder. Något som är nog bevis för att det kan vara värt att betta på Joshua vs Fury.

När du ska lägga dina bet är tipset att följa Joshua vs Fury via gratis stream hos någon av de etablerade bettingsidorna. Vi på Bonuskoder rekommenderar att du registrerar dig hos Unibet eller Bet365 som erbjuder hög kvalitet och bra streaming utbud. Du kan behöva sätta in pengar på ditt spelkonto för att få tillgång till Joshua vs Fury live stream.

Har du tidigare inte testat att spela på odds i realtid är tipset live betting på Joshua vs Fury när du streamar matchen. Det innebär i praktiken att du lägger dina olika bet samtidigt som duellen går het i ringen. Ser det ut som att nästa rond blir sista svängen i matchen? Då kan du alltså lägga ett bet i realtid på att matchen avslutas i en viss rond. Att betta live på Joshua vs Fury kommer ge dig en häftig upplevelse och en extra dos av spänning.

Kolla vilka bettingsidor som erbjuder livestreaming av fajten

Bet365
Bet365
Bonus Sport
Välkomsterbjudande - Upp till 1250 kr
Bonuskod
BCODE
Unibet
Unibet
Bonus Sport
Freebet på 100 kr

Unibet, Bet365 och Bethard är våra solklara favoriter när det gäller odds på boxning. De drivs med svenska spellicenser, vilket är en trygghet eftersom du är garanterad en säker bettingsida. Alla tre aktörer kommer med hög sannolikhet att erbjuda riktigt grymma odds på Joshua vs Fury som är årets höjdpunkt inom boxningen.

4. Speltips Joshua vs Fury

Du som väljer att betta på Anthony Joshua vs Tyson Fury kommer att hitta mycket läsvärt här på Bonuskoder. Vi delar med oss av allt från konkreta speltips på Joshua vs Fury till bakgrundsfakta om båda boxarna.

Är du intresserad av andra sporter än boxning att betta på kan du ta del av speltips från våra experter, men även andra medlemmar. Bonuskoder är helt enkelt din samlade plattform när du bettar på boxning eller andra sporter och event.

När datum är spikat för uppvisningsmatchen mellan Englands två främsta boxare kommer du med säkerhet att hitta speltips här på sajten. Håll utkik mellan varven för att se om vi delat med oss av ny information inför den påkostade stormatchen Joshua vs Fury.

Har du dina egna tankar? Dela med dig av dem i kommentarerna nedan och hjälpa andra betta på Joshua vs Fury!

5. Vanliga frågor: Anthony Joshua vs Tyson Fury

5.1 ⏱️ När ska fajten Fury vs Joshua äga rum?

Ett nytt datum för matchen har inte än bekräftats.

5.2 🌍 Var ska Fury och Joshua slåss?

Enligt de senaste bekräftade uppgifterna om kampen, ska den äga rum I Saudiarabien.

5.3 📺 Ska några bettingsidor streama Joshua vs Fury?

Medan det inte än är bekräftat, streamar Bet365 och Unibet de flesta stora sporteventen så det är ganska möjligt.

kommentera BettaPåJoshuaVsFury
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt