Fotbolls-VM 2022 odds och speltips

av BonusKoder från
Fotbolls-VM 2022 odds och speltips

Vi får hålla ut några veckor till innan vi kan spika vilka lag som blir med till VM i fotboll, men redan nu går det att kika närmare på både fotbolls-VM 2022 odds och speltips. De stora spelbolagen har sedan en tid tillbaka vinnarodds offentliga som står redo för dig att betta på. I den här artikeln ger vi på Bonuskoder dig en liten närmare introduktion inför det kommande VM-spelet i Qatar. Ett mästerskap som i år är den 22: omgången som arrangemanget spelas och vi kan förvänta oss en hejdundrande fotbollsfest!

På Bonuskoder gillar vi spel på odds och helst när det gäller stora turneringar som VM i fotboll 2022. Våra favoriter när det gäller bettingsidor på fotboll är Unibet, William Hill och bet365, men även Pinnacle och Bethard är seriösa aktörer. Sett till vinnarodds på VM 2022 är Brasilien favorit att vinna VM i Qatar guld hos samtliga spelbolag. Unibet ger oddset 6 och William Hill 5.5.

Övriga favoriter att vinna fotbolls-VM 2022 i Qatar är Frankrike och England. Tror du på franskt guld är det oddset 7.5 hos spelbolagen Unibet och 6.5 hos William Hill. Bethard ligger lite lägre när det gäller VM-oddsen, men ett speltips inför VM 2022 är bet365 som alltid erbjuder konkurrenskraftiga odds – även live betting på VM.

Vill du ta del av mer detaljerade odds och speltips inför VM i fotboll? Häng med – nu taggar vi inför fotbolls-VM!

1. Inför fotbolls-VM 2022 i Qatar

Först framåt hösten är det dags för den efterlängtade vm-festen att äga rum då den första matchen kommer att blåsas igång i Qatar. Det är alltså på betydligt varmare breddgrader VM-turneringen avgörs samtidigt som vi här hemma i norr kurar upp oss under filten. För 22:a gången är det dags för världens bästa landslag att mötas i kampen om den åtråvärda VM-bucklan.

Vi kan ännu inte säga något konkret om det slutliga deltagandet då vi först måste invänta playoff spelet senare i mars att äga rum. Då kommer bland annat blågult att spela för att ta sig vidare till det slutliga VM-spelet i Qatar. Ryssland blev uteslutet från playoff och det har bland annat bidragit till att Polen gått direkt till playoff final, vilket Janne Andersson inte var helt enig med:

”Det här beslutet är tyvärr helt uppåt väggarna ur ett sportsligt perspektiv” - Janne Andersson, SVT

Andersson var alltså helt enig med att Ryssland inte får fortsätta, men däremot inte överens med Fifa om att Polen direkt tar sig till playoff final.

Det finns dock redan nu VM-odds att kika närmare på inför turneringen och framför allt vinnarodds på VM-bucklan. Regerande världsmästaren Frankrike är en av guldfavoriterna att vinna VM 2022 i Qatar, men mycket tyder på att Brasilien är hetast kandidat just nu.

2. Fotbolls-VM 2022 odds

För dig som inte tidigare har spelat på odds på fotboll är VM 2022 ett gyllene tillfälle att börja betta. Du kan välja att lägga dina VM-odds redan nu i förväg eller invänta turneringens start då du dessutom kan testa på att livebetta på VM-matcherna.

När du spelar på fotbolls-VM odds blir hela turneringen så mycket mer spännande och underhållande. Det blir per automatik inte bara Sverige du följer utan alla gruppspelsmatcher får betydelse och det gör att du får ut mer av hela VM-festen!

Speltipset inför fotbolls-VM 2022 är att fokusera ditt bettande till sajter som Unibet, bet365, Pinnacle och i viss del även William Hill. Det är samtliga seriösa aktörer som i regel alltid erbjuder bra odds på VM och fotboll.

Just nu har du vinnarodds inför fotbolls-VM i Qatar att ta del av hos alla nämnda spelbolag och ju närmare vi kommer avspark för VM 2022 kan du lita på fler oddsmarknader. Bonuskoder är din bästa vän när det gäller odds på VM och vi kommer att göra allt för att hålla dig uppdaterad med odds inför fotbolls-VM 2022!

Brasilien är i skrivande stund guldfavorit inför fotbolls-VM och du kan betta på oddset 6 hos både Unibet och William Hill. Bet365 ger Brasilien vinnaroddset på 5.5. Om du däremot tror att Mbappé & Co kommer göra en repris av det senaste VM-spelet så kan du istället spela på franskt vinnarodds 6.5 hos William Hill.

Bästa VM-odds hos de bästa spelbolagen:

bet365
bet365
Bonus Sport
Sportbonus
Bonuskod
BCODE
Pinnacle
Pinnacle
Bonus Sport
Många odds
VIP Kod
BCVIP
William Hill
William Hill
Bonus Sport
Freebet på upp till 500 kr
Unibet
Unibet
Bonus Sport
Freebet på 100 kr

Om du vill betta på vinnare i andra stora sportevent, glöm inte bort om av våra andra artiklar där du bland annat kan hitta alla viktiga detaljer om bettingsidor med fotboll och bonuskoder som gäller hos dem.

3. Speltips fotbolls-VM 2022

Som tidigare nämnt är det alltså för tidigt att spåna för mycket om individuella trupper och matchspel då vi ännu inte har det slutliga deltagandet på pappret. Playoff spelet måste avslutas innan allt står färdigt inför VM i Qatar senare i år. Vi kan alltså ännu inte säga något konkret om hela startfältet när det gäller fotbolls-VM längre fram i 2022. Först måste vi invänta resultaten i playoff matcherna för att veta vilka ytterligare nationer som välkomnas in i turneringen. Kanske blir det en blågul biljett till Qatar om Jannes gubbar gör bra ifrån sig.

Däremot finns det redan nu spännande vinnarodds på VM att spela på där bland annat Brasilien är favorit att vinna guldet. På Bonuskoder tror vi dock att årets VM kommer bli en tuff tight mellan fler favoriter. Därför är vårt speltips inför fotbolls-VM ett varierat bettande där du lägger ett mer ”säkert” vinnarspel och ett lite mer ”våghalsat”. Ett konkret VM speltips skulle vara en peng på Brasilien till oddset 6 hos bet365 samt ett spel hos William Hill eller Unibet på Spanien till oddset 10 eller 9.

Du får inte glömma bort att betta på fotbolls-VM liveodds när turneringen väl är i rullning framåt hösten. Det är ett riktigt underhållande sätt att betta på och sett till fotbolls-VM odds är live varianten ett måste att prova på!

Gillar du också andra sporter? Läs våra speltips och lär dig hur du kan spela på Joshua vs Fury.

4. Fotbolls-VM 2022: vanliga frågor

4.1 ⚽ Var spelas fotbolls-VM 2022?

Turneringen drar igång framåt hösten 2022 och det är Qatar som står värd för arrangemanget.

4.2 ⚽ Vem tippas vinna VM-guld 2022 i Qatar?

Just nu är det Brasilien som spelbolagen har lägst vinnarodds på.

4.3 ⚽ Vilket spelbolag ger bästa fotbolls-VM odds idag?

Unibet är en het kandidat när det gäller VM i fotboll, men kika även in bet365, William Hill samt Pinnacle. På JohnnyBet hittar du alltid uppdaterade detaljer om fotbolls-VM 2022 odds och speltips!

kommentera Fotbolls-vm2022OddsOchSpeltips
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt