BonusKoder.net sv

Fotbolls-VM 2022 odds och speltips

av BonusKoder från
Fotbolls-VM 2022 odds och speltips

Det är bara några få dagar kvar av det stora mästerskapet och hos oss på Bonskuder får du nu ta del av fotbolls-VM 2022 odds och speltips på det avgörande slutspelet. Vinnaroddsen har förändrats under vägens gång och upploppet är inte vad som inledningsvis förväntandes av VM.

I den här artikeln ska du får ett par speltips och odds på VM i fotboll som nu alltså bara har semifinaler och den avgörande finalen kvar. Frankrike, Argentina, Kroatien och Marocko är de fyra nationer som fortfarande finns med i sluttampen.

Länge var Brasilien guldfavorit strax före regerande mästarna Frankrike. Årets semifinallag Kroatien slog dock imponerande ut brassarna och plötsligt fick VM en nya ordning när det gäller favoriter. Frankrike är i skrivande stund VM-favorit och hos bet365 hittar du det bästa vinnaroddset 2.10 på Mbappé och truppen. Därefter kommer Argentina med Messi till oddset 2.70 hos samma bettingsida.

Tror du på en av årets lite mer oväntande semfinalkandidater kan vinna VM? Då är Kroatien VM-odds på 9 hos Unibet ett speltips på VM, men även Marocko kan göra underverk och hos Pinnacle får du över11 x pengarna!

1. Inför fotbolls-VM 2022 i Qatar

Fotbollsfesten har varit som hetast när vi haft det som mest kyligast här uppe i norr. Normalt sett är vi vana med VM-spel under varmare årstider, men det är mycket som varit lite avvikande med VM i Qatar 2022. Det känns dock som att den delen redan diskuterats i mängder, så vi fokuserar istället på den avgörande fotboll vi har att se fram emot i årets VM-slutspel.

Den 22:a omgången av VM i fotboll har bevisat att det aldrig är något som är säkert i fotbollsspel. Lag som knappast varit högt ansedda i fotbollsvärlden har imponerat stort. Favoriter som Brasilien, Spanien och Portugal kom inte vidare till det sista avgörandet medan nationer som Japan och Marocko imponerat stort. Att Ronaldo satt på bänken samt att laget slogs ut av Marocko är en stor snackis från VM. Något bland annat Olof Lundh kommenterade:

Det är antagligen hans sista VM, han har egentligen aldrig lyckats i VM - Olof Lundh, Expressen

Våra favoritsajter William Hill, Unibet, bet365 och Pinnacle har både inför och under VM-turneringen erbjudit bra vinnarodds på VM 2022. Nu ser dock VM-oddsen betydligt annorlunda ut än tidigare och har du spelat inledningsvis har du fortfarande tid att betta på en ny favorit!

2. Betta på fotbolls-VM 2022

Missa inte chansen att betta på Fotbolls-VM sista matcher och avgörande. Betting på VM är verkligen nervkittlande och eftersom du kan streama fotbolls VM gratis från Qatar är det ännu mer engagerande.

Fotbolls-VM 2022 odds på slutspelet hittar du hos bettingsidorna Unibet, bet365, William Hill och Pinnacle. Här finns de bästa oddsen på VM i fotboll och de avgörande matcherna. Du kan betta på vinnarodds på fotbolls-VM 2022 samt odds på samtliga semifinaler och den avgörande finalen.

Brasilien var länge den stående favoriten att vinna fotbolls-VM 2022, men Kroatien visade Neymar och gänget att ingenting var spikat. Istället är det nu Frankrike som listas favorit att vinna VM i fotboll. Hos bet365 finns bästa Frankrike VM-oddset till 2.10 och här kan du även betta live på matcherna i slutspelet. Skulle Argentina stå som VM-segrare är oddset 2.70 eller 2.60 hos bet365 samt Pinnacle bra alternativ. Ett marockanskt vinst i VM ger 13 x pengarna hos Pinnacle och 10.50 hos William Hill! Om du vill betta på vinnare i andra stora sportevent, glöm inte bort om av våra andra artiklar där du bland annat kan hitta alla viktiga detaljer om bettingsidor med fotboll och bonuskoder som gäller hos dem.

Bästa VM-odds hos de bästa spelbolagen:

bet365
bet365
Bonus Sport
Sportbonus
Bonuskod
BCODE
Pinnacle
Pinnacle
Bonus Sport
Många odds
VIP Kod
BCVIP
William Hill
William Hill
Bonus Sport
Freebet på upp till 500 kr
Unibet
Unibet
Bonus Sport
Freebet på 100 kr

3. VM i fotboll 2022: bästa odds hos bet365

Vi nämnde att bet365 erbjuder några av VMs bästa odds på vinnare. Det är dock ingen tillfällighet eftersom spelbolaget alltid tenderar att ge marknadsvassa odds på VM och stora event. Spela på fotbolls-VM oddset 2.10 för franskt guld idag eller satsa på ett vinnarodds på någon av de övriga tre kandidaterna – bra VM odds oavsett.

Ett kroatiskt VM-guld skulle exempelvis ge dig 8.50 x insatsen om Luka Modric-truppen står som vinnare. Blir det istället en marockanskt underdog-vinst mot Argentina i semifinalen och slutligen hela VM är oddset 10 hos bet365.

Bet365 är också en stor favorit när det gäller att gratis streama sportevent men tyvärr saknar de licens för att livestreama fotbolls-VM 2022 i Qatar.

4. Speltips fotbolls-VM 2022

Vi på Bonuskoder gillar att betta på slutspel och extra mycket när det är fotbolls-VM. Därför rekommenderar vi dig att spela på vinnarodds på hela VM nu, men även de kvarstående matcherna.

Frankrike är VM-favorit, och vårt speltips på fotbolls-VM 2022 är vinnarodds hos bet365, men även andra varianter. Varför inte lägga ett vinnarspel på Kroatien eller Marocko för att sätta nerverna på spel lite ytterligare?

Avslutningsvis är vårt fotbolls-VM speltips att prova livebetting när finalen väl är igång. Då kan du betta på mängder av odds som till exempel målodds, halvtidsresultat och målgörare!

Gillar du också andra sporter? Läs våra speltips och lär dig hur du kan spela på Joshua vs Fury.

5. Fotbolls-VM 2022: vanliga frågor

5.1 ⚽ Vem tippas vinna VM-guld 2022 i Qatar?

Just nu är det Frankrike som spelbolagen har lägst vinnarodds på.

5.2 ⚽ Går det att gratis streama VM slutspel i fotboll 2022 hos spelbolag?

Varken Unibet eller bet365 har licens för streaming av VM-matcherna.

5.3 ⚽ Vilka spelbolag har bästa odds på fotbolls-VM semfinaler och final?

Ta gärna en titt på fotbolls-VM 2022 odds hos Unibet, bet365, Pinnacle och William Hill.

kommentera Fotbolls-vm2022OddsOchSpeltips
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt