VM-kvalet 2022 gratis stream och odds

av BonusKoder från
VM-kvalet 2022 gratis stream och odds

Det är hit du ska kika om du vill läsa mer om hur du följer VM-kvalet 2022 gratis stream och odds på kvalmatcherna. I den här artikeln guidar vi dig till de bästa bettingsidorna som erbjuder grym streaming på det stundande kvalspelet i fotboll. Som grädde på moset ger vi dig även aktuella odds på både gruppspelet och nästa års vinnarodds. I skrivande stund ger William Hill och Unibet oddset 6 på Sverige som etta i grupp B. Spanien är klar favorit med oddset 1.18 på att de vinner gruppen. Du kan så klart spela redan nu på blågults inledande match mot Georgien även om oddset 1.30 är tämligen lågt på svensk vinst.

Våra favoriter när det gäller bettingsidor som erbjuder gratis stream på VM-kvalet är Bet365 och Unibet. Två självklara kandidater inom oddsvärlden och alltså även som leverantör av live streaming. Det är enkelt att gratis streama fotboll oavsett – längre ner i den här artikeln berättar vi mer om hur du får tillgång till live matcherna i VM-kvalet.

Brasilien är guldfavorit hos många, men särskilt Bet365 som ger oddset 6 för guld till Neymar & Co. Unibet ger dig istället vinnaroddset 7 på favoriten Frankrike att vinna guld 2022 medan Sveriges gruppmotståndare Spanien har oddset 8,50.

Självklart går det alldeles utmärkt att följa VM-kvalet via gratis stream hos någon av bettingsidorna. Smidigt, enkelt och dessutom extra kul om du även testar att live betta på VM-kvalet!

1. Inför kvalet till VM 2022

Nästa år är det dags för den 22:a upplagan av World Cup (VM) i fotboll och denna gång är det Quatar som står för det efterlängtade arrangemanget. För att ta sig till VM behövs ett avancemang från kvalspelet, vilket tar vid nu i mars 2021. Närmare bestämt den 24 mars då de första matchomgångarna äger rum och Sverige, som ingår i grupp B, spelar mot Georgien den 25 mars.

Sverige har blivit lottad i Grupp B med följande motståndare; Georgien, Grekland, Spanien och Kosovo. Det är ganska väntat Spanien som är favoriter i grupp B och tillsammans med nationer som Frankrike, Brasilien och Belgien även en av nationerna med lägst vinnarodds på VM-bucklan.

Förbundskapten Janne Andersson sa i samband med lottningen att sveriges flertaliga matcher mot Spanien på senare år kan vara en styrka mot de spanska favoriterna i kvalet.

"Det finns en fördel att vi har mött dem. Vi var nära att ta dem hemma i EM-kvalet. Det blir speciellt att möta dem i EM i sommar. Det blir väldigt spännande när vi får spelordningen." - Janne Andersson till Göteborgs-Posten

Kanske är det dags för vårt svenska landslag att skrälla genom att vinna sin kvalgrupp. Allt återstår att se och först får vi invänta blågults inledande match sker den 25 mars mot Georgien. En match där oddsen tydligt pekar på att Sverige har högst sannolikhet att kamma hem vinsten.

Vill du följa de olika matcherna är tipset att gratis streama VM-kvalet 2022 hos en eller flera bettingsidor. Mer om streaming av fotboll längre ner i artikeln!

2. Live betting VM-kvalet 2022

När du väljer att gratis streama kvalet till fotbolls-VM 2022 är tipset att live betta. Det innebär i praktiken att du lägger dina bet samtidigt som matchen i fråga pågår. Live betting på fotbollskvalet är något vi på Bonuskoder har stor koll på och självklart vill vi dela med oss av våra tips.

Live odds på VM-kvalet 2022 kommer att finnas tillgängliga i anknytning till de streamade matcherna du väljer att följa via gratis stream. Oavsett du satsar på streaming hos Unibet eller Bet365 kan du räkna med allt från de bästa live oddsen till färsk statistik. Följ Blågults väg mot ett avancemang match för match där du lägger dina bet utifrån lagens form och prestation. Några typiska live odds är bästa målgörare i matchen, antal hörnor eller olika typer av målodds. Oddsmarknaden när det gäller live betting är på stark framväxt och du kan vänta dig stor variation när du spelar.

Klassiska odds på VM-kvalet är också att rekommendera spel på och här kan du redan nu sätta igång att betta. Lägg ett spel på gruppettor i kvalspelet eller satsa en peng på Sveriges inledningsmatch mot Georgien. Eller varför inte spela på en match du normalt sett inte skulle följa som till exempel Finland mot Bosnien & Herzegovina. Den sistnämnda matchen ger hos William Hill vinnaroddset 2.55 på Finland, vilket absolut är fullt möjligt att slå in, men även 3.10 som odds på oavgjort är ett intressant spel.

3. Gratis stream VM-kval

Det är minst sagt soft och smidigt med gratis stream av kvalet till VM 2022 eftersom det enda du behöver göra är att registrera dig hos Unibet eller Bet365. Ditt medlemskap ger dig tillgång till live stream av VM-kvalets matcher från de olika grupperna. Du kan behöva sätta in en slant på spelsaldot, men i övrigt tillkommer ingen avgift för att streama VM-kvalet.

När du streamar är det viktigt att ha bra uppkoppling, men annars spelar det inte någon större roll på vilket sätt du följer matcherna. Du kan streama VM-kvalet via mobil, surfplatta eller datorn och TV-skärmen. En annan ganska grå tid på året kommer med andra ord kännas riktigt ljus med tanke på fotbollsunderhållningen du är garanterad via streaming!

För att hitta till de live streamade matcherna gäller det att leta upp UTV ikonen hos Unibet eller Play-ikonen om du väljer Bet365. Där listas Sveriges kvalmatcher, vilka startar med inledningsmatchen mot Georgien den 25 mars klockan 20:45.

Bettingsidor som streamar kvalmatcherna till VM:

Bet365
Bet365
Bonus Sport
Sportbonus
Bonuskod
BCODE
Unibet
Unibet
Bonus Sport
Freebet på 100 kr

4. Speltips på VM-kvalet 2022

Tänk på att betting inte enbart bör grundas på ditt egna fotbollsintresse utan även kryddas med statistik och annan känd information kring lagen. Självklart ska du gå för magkänsla när det kan tänkas stämma, men försök att ha en balanserad tankegång inför dina bet på VM-kvalet. Ett stående speltips på VM-kvalet 2022 är att börja med att ställa några grundläggande frågor:

  • Kan någon av de lägre favoriterna överprestera?
  • Vilka spelare har utmärkt sig i de stora turneringarna så som Champions League?
  • Hur ser skadeläget ut i trupperna?
  • Vilka lag är så kallade ”underdogs”?

Den här sortens frågeuppställningar hjälper dig när du ska inleda ditt spel på VM-kvalet. Då kan du redan i tidig fas fokusera på rätt typ av spel och även koncentrera dig på de mest intressanta matcherna ur ett oddsperspektiv.

Sverige kan mycket väl imponera och prestera bättre än oddsen visar, vilket innebär att ett spel på Sverige som gruppetta känns aktuellt. Hos Unibet kan du följa det svenska VM-kvalet 2022 gratis stream och odds på svensk gruppseger är just nu 6 gånger pengarna!

kommentera VM-kvalet 2022 gratis stream och odds
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt