Odds och speltips på Emmy Awards

av BonusKoder från by BonusKoder
Odds och speltips på Emmy Awards

För alla oss som älskar allt vad heter serier är det nu åter igen dags för årets största tv-fest, Emmygalan 2020 och allt du vill veta om odds och speltips på Emmy Awards finns här på Bonuskoder. Bakom den färgsprakande tv-galan, som för övrigt delats ut sedan 1949, står Academy of Television Arts & Sciences, national Academy of Television Arts & Scienes och International Academy of Television Arts & Scienses.

Precis som inför varje upplaga av Emmy Awards är spänningen stor, inte minst hos oss här inne på Bonuskoder. Vilken serie kammar hem priset i de olika kategorierna och vilka blir skådisarna som får krama om statyetterna i år? Frågorna är många, svaren är ännu ovissa. Som riktlinjer har vi odds på Emmy Awards, vilka vi redan nu kan hitta hos flera av marknadens bettingsidor. I den här artikeln kommer vi berätta mer om både odds och speltips inför Emmy Awards 2020.

I guess it’s going to be some combination of the Emmys and Big Brother because we don’t know for sure how it’s going to work, and I was actually hoping when you said you’d spoken to them that you got some kind of inclination as to what they are going to wear, how they are going to answer. My hope is that they are surrounded by their families so that we have genuine emotion and excitement when they win, and that’s what I’m hoping, because we’re certainly not going to have that in the empty Staples Center. - Jimmy Kimmel om årets gala för Deadline.com

Ett tips för dig som vill uppleva årets höjdpunkt inom tv-världen är att gratis streama Emmy Awards direkt via din mobil eller surfplatta. Vi kommer ge dig några konkreta tips på hur du gör för att följa Emmy Awards via live stream på nätet.

Det är inte bara sport vi bettingfantaster spelar på; tvärtom är även den här sortens event riktigt underhållande. Betta på Emmy Awards nominerade kandidater inom de olika kategorierna redan nu hos vår favorit Unibet. Mer om specifika odds på Emmy Awards 2020 längre ner i artikeln. Häng med, nu kör vi!

1. Favoriter inför Emmy Awards 2020

2020 är året då saker och ting inte längre är lika självklara som tidigare; Covid-situationen har påverkat oss på flera plan. Bland annat har event och galor av detta slag tvingats ställa in och därför känns det så klart extra speciellt att nu äntligen få ta del av ett event av denna klass. Natten till den 21 september är det dags för den 72:a upplagan av Emmy Awards och det är den amerikanska programledaren Jimmy Kimmel som presenterar galan.

På Bonuskoder har vi analyserat de nominerade kandidaterna för att få en bra bild av utgångsläget Emmy Awards 2020. Kategorierna är flertaliga, men vi kommer att fokusera på de mest relevanta priserna i den här artikeln. När det gäller komedikategorin är följande serier nominerade: Curb Your Enthusiasm, Dead to Me, The Good Place, Insecure, The Kominsky Method, The Marvelous Mrs. Maisel, Schitt’s Creek och What We Do in the Shadows.

Bästa dramaserie - de bästa oddsen
Scrolla ner för att se mer
Succession
1.25
1.25
The Crown
9.00
8.00
The Handmaid's Tale
9.00
9.00
Ozark
11.00
11.00
Better Call Saul
18.00
15.00
Killing Eve
21.00
21.00
The Mandalorian
34.00
34.00
Stranger Things
51.00
34.00
Bonuskod
JOHNNY-BET16
Freebet på 100 kr
Välkomstbonus på 100% upp till 100 kr
Betta med bonus Betta med bonus
Senast ändrat: 1600240869

Dramaserierna klingar till namnen eventuellt lite mer bekant för oss svenskar – här finner vi bland annat Stranger Things, Handmaid´s Tale och The Crown bland kandidaterna. Även Better Call Saul (närbesläktad med Breaking Bad), Killing Eve, The Mandalorian och Ozark är nominerade i kategorin bästa dramaserie.

När det gäller pris till bästa rollprestation är det extra intressant att spana in skådisarna i Emmy-favoriten Succession. Du hittar även tv-legenden ”Ted Danson” nominerad för sin roll i The Good Place samt Friends-skådisen Jennifer Aniston i The Morning Show. Den sistnämnda har dock hårt motstånd i Laura Linney i Ozark samt Olivia Coleman från monarkiserien The Crow. Vill du betta på Emmy Awards 2020 är tipset att läsa på om de olika serierna och du kan gärna studera skådespelarnas insatser lite extra inför dina bet.

Bästa komediserie - de bästa oddsen
Scrolla ner för att se mer
Schitt's Creek
1.40
1.50
The Marvelous Mrs. Maisel
5.00
3.25
The Good Place
11.00
9.00
Curb Your Enthusiasm
13.00
13.00
The Kominsky Method
15.00
15.00
Insecure
18.00
17.00
Dead To Me
21.00
21.00
What We Do in the Shadows
29.00
21.00
Bonuskod
JOHNNY-BET16
Freebet på 100 kr
Välkomstbonus på 100% upp till 100 kr
Betta med bonus Betta med bonus
Senast ändrat: 1600241173

2. Se Emmygalan live och spela på årets vinnare!

Du som älskar tv-serier får bara inte missa Emmy Awards 2020. Det är mer eller mindre ett måste för alla fans av tv-produktion och Bonuskoders stående tips är att gratis streama Emmy Awards. Det ger dig möjligheten att följa Emmy galan via live stream direkt på mobilen – dessutom helt gratis.

TV-galan går av stapeln natten till den 21 september med start klockan 01:30 och vi rekommenderar dig att kika närmare på Unibet för att gratis streama Emmy Awards 2020. Har du inget konto hos Unibet är det snabbt fixat och när du väl har registrerat dig är tipset att aktivera ditt spelkonto med saldo. Du sätter helt enkelt in en peng att spela på Emmy Awards för. För att hitta till eventen som streamas gratis i realtid hos Unibet får du leta fram UTV ikonen.

På senare tid har även 1XBET blivit allt mer populär när det gäller live streaming av sport och event. Här räcker det med en registrering för att gratis streama Emmygalan!

3. Speltips på Emmy Awards

Oddsen på Emmygalan ligger rykande färska och väntar på dig inne hos marknadens spelbolag. Vår favorit Unibet ger dig ett generöst utbud av odds på Emmy Awards nomineringar 2020 – här hittar du odds på vinnare i de olika kategorierna både när det gäller produktion och skådespelare.

Bonuskoders hetaste speltips inför Emmy Awards är att betta på Ramy Youssef som vinnare i kategorin bästa manliga huvudroll i en komediserie. Unibet erbjuder oddset 3.25 på Ramy och det kan alltså ge dig en fin peng vid vinst. Vi tror även att Laura Linney vinner för sin prestation i Ozark – ett bett som kanske inte ger dig storkovan, men oddset 2 är ändå helt ok för vår del.

Succession är lågoddsare i Emmy Awards och även vi tror att serien kammar hem priset för bästa dramaserie, men vi skulle satsa lite mer våghalsigt här och lägga ett spel på The Handmaid’s Tale som ger dig 9 i vinnarodds på Emmy Galan 2020! Om du har några tankar kring odds och speltips på Emmy Awards dela med dig av dem i kommentarerna nedan!

kommentera Odds och speltips på Emmy Awards

Kommentarer (0)
BonusKoder humor
Underhållning för idag
Your goalkeeper memes
Ladda upp mer underhållning!
Spela ansvarsfullt