Betta på presidentvalet i USA

av BonusKoder från by BonusKoder
Betta på presidentvalet i USA

Om du inte brukar spela på något annat än vanlig sport rekommenderar vi att du ger chans till betting på politik - betta på presidentvalet i USA och se att det kan vara så spännande som att spela på stora sportevent!

Vi går nu in i slutruschen på vad som kan kallas årets hetaste politiska duell där nuvarande presidenten Trump och demokraten Biden gör upp om den amerikanska presidentstolen. Med tanke på det gångna årets utfall med allt från Covid-pandemi till ”black lives matter”-demonstrationer har politiken sannerligen utmanats. Hur det stundande valet kommer gå är ovisst som alltid när det gäller politiska event. Inom politikens- och maktens värld kan vinden snabbt vina åt annan riktning.

Något som är säkert är att vi har en tuff duell att vänta och även om Biden tycks ha några marginalers medvind just nu kan Trump snabbt vinna ny mark. Donald Trump som för övrigt nyligen blev testad positiv för Covid-19, precis som flera andra i hans närmaste entourage. Det var också orsaken till att spelbolagen drog in oddsen inför presidentvalet i USA för ett tag sedan men nu är Trump åter med i matchen.

Spekulationerna har gått heta inför presidentvalet 2020 i stort sett ända sedan maktbytet efter valet 2016. Hur har det gått för republikanerna och affärsoraklet Donald Trump med att ”make America great again”? Finns tillräckligt stöd och framför allt tro bland det amerikanska folket på att Trump-regeringen är det rätta valet? Frågan är knappast lätt att svara på och det visar även opinionsundersökningarna som under årets gång ändrat utseende. John Biden må vara i ålderns höst, men det tycks veterligen inte vara något som påverkar hans vilja att bli USAs nästa president.

På Bonuskoder.net kan du lita på underlag när det gäller odds och betting inför presidentvalet i USA 2020. Vi ger dig matnyttig läsning om republikanerna, demokraterna och de två utmanarna. Vad säger oddsen inför presidentvalet? I den här artikeln ger vi dig en hint om hur valoddsen sett ut fram tills det att Trump är tillbaka på benen. Först då får vi aktuella odds på presidentvalet att utgå från!

Betta på vinnare i USA:s presidentval 2020 hos:

Bet365
Bet365
Bonus Sporter Sportbonus
Bonuskod
BCODE
Gå till Bet365
Unibet
Unibet
Bonus Sporter Freebet på 100 kr
Bonuskod
JOHNNY-BET16
Gå till Unibet
Bethard
Bethard
Bonus Sporter Bonus på 100% upp till 1000 kr
Bonuskod
BCVIP
Gå till Bethard

1. Presidentvalet 2020

Att det inte direkt är någon skön jargong inför det amerikanska valet är inget nytt. Sedan lång tid tillbaka har vi i media kunnat följa den tidvis hatfyllda tongången mellan Donald Trump och Joe Biden. Senast ut var den första debatten där framför allt den nuvarande presidenten dök ner på låg nivå när det gäller pajkastning. Biden ska inte tituleras oskyldig, men herr Trump tog nog priset för de mest nedsättande kommentarerna. Något som eventuellt kan ha bidragit till de senaste opinionsundesökningarna, vilka visar på en viss nedgång för republikanerna. Eller så är det Trumps insjuknande i Covid-19 som bidragit till de senaste oddsen inför presidentvalet 2020.

Det verkar som att kampanjen inte diskuterat strategin med sin kandidat. Man skulle kunna hoppas att någon som har befunnit sig i en allvarlig hälsokris skulle ha något av ett uppvaknande, hitta lite religion i detta, men han verkar oförmögen att göra det. - Brendan Buck, tidigare rådgivare till Paul Ryan, till New York Times

Presidentvalets första debatt mellan Trump och Biden gick av stapeln förra veckan och det var en presidentdebatt som nådde historiskt låg nivå. Vi snackar om en tuff jargong och ofta fula ordväxlingar som ledde till direkta personangrepp. Båda kandidaterna kallade varandra lögnare och det blev sannerligen en utmaning för Fox News programledare Chris Wallace att hålla styr på debatten.

Flera experter var eniga om att Trump lyckats sämst med att övertyga väljare efter den tämligen kaosartade premiärdebatten. Nu återstår det fortfarande två debatter innan valet avgörs och för dig som ska betta på presidentvalet bör du ha lite is i magen. Fortsätt läsa den här artikeln för att ta del av mer konkreta odds och speltips från våra egna experter på Bonuskoder.

2. Presidentvalet i USA 2020 - spelbolagens bästa odds

Har du inte tidigare bettat på presidentval eller andra politiska event är det så hög tid för dig att prova på odds inom politiken. Vi kan garantera spännande spel oavsett hur du väljer att betta inför presidentvalet i USA 2020. På Bonuskoder ger vi dig aktuella odds på presidentvalet så fort spelbolagen uppdaterat speloddsen. Trumps insjuknande i Covid fick nämligen till följd att oddsen drogs in, men det är ändå intressant att se närmare kring de tidigare oddsen.

Unibet är en favorit när det gäller betting oavsett kategori där du erbjuds ett stort utbud av event inklusive självklara händelser som just presidentvalet. Betta på Trump eller Biden i årets största inslag på den politiska agendan. Eller välj att lägga ett bet på republikaner eller demokrater. Du som vill spela på ännu mer involverade odds kan lägga ett spel på vilka kandidater som vinner i de olika delstaterna.

Presidentvalet i USA 2020 - Vinnare - de bästa oddsen
Scrolla ner för att se mer
Joe Biden
1.53
1.54
1.50
Donald Trump
2.65
2.65
2.65
Bonuskod
JOHNNY-BET16
Freebet på 100 kr
Bonuskod
BCODE
Sportbonus
Bonuskod
BCVIP
Bonus på 100% upp till 1000 kr
Betta med bonus Betta med bonus Betta med bonus
Senast ändrat: 1602149270

Bet365 är inte sämre när det gäller odds på presidentvalet och här kunde du förra veckan spela på vinnaroddset 2,35 för att Trump vinner. Bidens odds låg nere på 1,64 och bevisade för stunden demokraterna som favorit att vinna presidentvalet 2020.

Det är enkelt att betta på presidentvalet i USA direkt hos de stora spelbolagen. Du registrerar ett konto, sätter in en peng att spela för och lägger ditt bet. Tipset är att du håller koll här inne på Bonuskoder där vi regelbundet uppdaterar oddsen inför det amerikanska presidentvalet. De stundande debatterna är ännu ovissa fram tills det att Trumps hälsa är säkrad, men vi kan vänta oss vinande vindar åt både höger och vänster!

3. USA:s presidentval 2020: livestreaming

Nu när du vet var du kan betta på presidentvalets resultat kan du också vara nyfiken var du kan följa evenemanget live. Om du vill se resultaten live tipsar vi om de två stora amerikanska TV-kanalerna: CNN och ABC. Om du inte har tillgång till dem har vi en annan lösning. Spelbolaget 1XBET är känt för sin livestreamingtjänst vilken är helt gratis för alla användare som ska skapa ett konto på hemsidan. Du behöver inte sätta in pengar, det ända som du måste göra är att registrera dig på 1XBET. Vill du streama presidentvalet i USA 2020? Gå till 1XBETs hemsida och kolla om de streamar också det här eventet!

4. Presidentvalet i USA - speltips

För oss spelfantaster är det inte bara sport som hägrar – politik är minst lika spännande att betta på. Inför presidentvalet i USA den 3 november har oddsen legat och ruvat till sig rejält. Det har varit tight ända in i slutruschen med snarligt jämlika odds på Joe Biden och Donald Trump. Kanske har nog på slutet ändå demokraterna haft lite mer medvind än Trump och hans republikanska lagtrupp. Ekonomiska kriser, pandemi och Black Lives Matter-demonstrationer har knappast gjort läget enkelt för den sittande presidenten. Trump har förmodligen skapat en del nya fiender under det gångna årets oroligheter samtidigt som han nog även förstärkt sitt favoritskap bland anti-globalistiska väljare.

Här inne på Bonuskoder kommer du att hitta underlag för att betta på presidentvalet i USA om en knapp månad. Det återstår några debatter mellan Trump och Biden, vilka självklart kommer påverka oddsen på presidentvalet. Att det blir tight törs vi lova redan nu, men frågan är hur pass stor inverkan Covid-19 utbrottet i Trumps innersta krets har på väljarnas uppfattning inför valet.

Vi vill gärna vänta ytterligare dagar innan vi ger dig ett spikat speltips inför det amerikanska presidentvalet. Vad vi däremot redan idag kan tipsa om är att lägga några bet på resultatet i delstaterna. Ett kul inslag under valet och det gör dig än mer insatt eftersom du behöver ha en viss kunskap om både republikanska och demokratiska politiker. Allt behöver inte uteslutet handla om Joe Biden och Donald Trump i det amerikanska valet 2020! Så om du ska betta på presidentvalet i USA 2020, dela med dig av dina egna tips i kommentarerna nedan!

kommentera BettaPåPresidentvaletIUsa
Kommentarer (0)
De rekommenderade bonuskoder
Bet365
Välkomsterbjudande - Upp till 1250 kr Visa recensionen >
Unibet
Freebet på 100 kr Visa recensionen >
Bethard
Bonus på 100% upp till 1000 kr Visa recensionen >
Maria Casino
1:a alternativet - 50 cash spins på Fruit Shop Visa recensionen >
BonusKoder humor
Underhållning för idag
A defender memes
Ladda upp mer underhållning!
Spela ansvarsfullt